Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najszczesliwsza kobieta...

Poryczałam się na "Ukryta prawda"!! Wejdźcie, proszę

Polecane posty

grubaska, stara 37 letnia panna wyszła za mąż za 26 latka i zaszła z nim w ciąże a on jej mówi moja śliczna kocham cie i zapisał sie z nia do szkoły rodzenia 😭

mogliby dac jeszcze odcinek o jakims prawiczku co sie wszyscy z niego wyśmiewali a w nim zakochała się śliczna, cudowna dziewczyna:)

Gość nie no prosze az tak
z nas grubasek, nie kpic 😭 dzie te chlopy ?

Gość krew pod i lzy
czy krew to inaczej jucha?

Gość nie no prosze az tak
albo stworzyc pare, grubaska + prawiczek dopiero by ten odcinek łzy wyciskac 😭

To juz bylaby srednia historia, bo prawiczki zazwyczaj sa sami sobie winni, a tamta puszysta pani pewnie byla gruba nie dlatego, ze duzo jadla i byla utyta na smietankowym jedzeniu tylko zapewne w gre wchodzily uwarunkowania genetyczne lub hormonalne.

Gość sranie tasiemcem
miał ktos kiedys tasiemkę? albo glistę ludzką?

Gość o maine klapki
nie zauwazylam szczergo 😭 tak mnie ujal ten temat, ze oslepnelam :classic_cool:

o tym nie było czy genetycznie, ale to nie ważne ważne było to, że rodzice, koleżanki z pracy jej wmawiały ze jest gruba i brzydka i na pewno ten chłopak się w niej nie zakochał, tylko leci na jej kasę. Nawet na ich slub nikt nie przyszedł i musieli poprosić pana sprzatającego by został ich świadkiem na ślubie😭

Gość no nie naprawde
sprzatacza ? 😭 mogli zaprosci nas :classic_cool:

Bardzo wazne, bo jak zarla bez opamietania, to jest sama winna swej niedoli, natomiast jesli to genetyka, to nie jest jej wina.

Gość no nie naprawde
maciek otrzasnij sie przeciez jest ona szczeliwa mimo, ze gruba czytaj 😭

nie miała aż takiej kasy, żeby na nią poleciec (księgowa) pokazali jak zwykle jak to u nich po czasie i on znalazł świetną pracę w fundacji i zaczął lepiej zarabiać a ona nie mogąc już słuchać złośliwych leżanek z pracy się z niej zwolniła i założyła biuro rachunkowe by pogodzic prace z byciem mamą:) A on tak słodko się o niej wypowiedział ...mmmm:):)

Gość no nie naprawde
zimno :) a u Ciebie :)

Fajna historia. Ciesze sie, ze jej sie udalo. Trzeba, zeby takze tutejsze grubaski wlasnie poczytaly o takich przygodach, wtedy uwierza w siebie i humor im sie poprawi.

Gość no nie naprawde
kiedy widze szcerego humor sam wraca a o usmiechu nie wspomnę ­ zeby tylko jeszcze ten Maciek rozgarnietssszy byc :classic_cool: ­ dobrej zabawy, chopaki :)

zimno:) ja lubię Maćka, czuję jakby był moją bratnią duszą, taki poczciwy jak ja:) też bym chciała, żeby wszyscy byli szczęśliwi bez wzgledu na wiek, płeć, urodę, wagę, preferencje... ja akurat nie jestem grubaską, ani szkaradą, natomiast moim mankamentem jest zaawansowany jak na kafeterię wiek:D

...można by rzec, że to mnie łączy z autorką:P do tego jestem bardzo samotna, ponieważ masz "szczęście" do dużo młodszych facetów a ja się boję takich związków.

Ale bzdety. A czemu nie uszczęśliwiła jakiegoś spasionego na fast foodzie grubasa. Ich związek miałby fundamenty: wspólne wypady do KFC, Wspólne znoszenie z supermarketu ton papieru toaletowego i mrożonek do odgrzania w mikrofali. Z jakiej racji młody przystojny facet ma sie zakochać w grubym wieprzu który w dodatku jest księgową co zapewne jest przyczyna jej otyłości.

@gon: milosc nie wybiera, a serce nie sluga. Nigdy nie wiesz, kiedy dosiegnie Cie strzala Amora.

Gość izusia.87
tez ogladałam to w czoraj ale ona w cale z buzi nie była brzydka sympatyczna babeczka.