Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia98647

Jakbyście mieli pewność że wasza partnerka/partner nie dowie się o zdradzie, zro

Polecane posty

Gość agusia98647

bilibyście to? Ja jestem kobietą, mimo że jestem w związku, to pewnie bym się skusiła...

Gość agusia98647
miłość nie istnieje

Gość 12 moich łez
nie wiem czy tu chodzi tylko o miłosc ...mój maz zawsze zapewniał ze kocha ....a jednak zdradził i teraz o ironio nawet twierdzi ze jego uczucie do mnie jest jeszcze mocniejsze bo uswiadomił sobie co mogł stracic

Gość dewionnn6
po co byc w zwiazku, skoro chcesz sie pie..yc na boku? chyba nie o to chodzi? rownie dobrze mozesz byc singielka i korzystac z przygodnego seksu, niz byc nie fair. nie rob drugiemu co tobie nie mile. proste.

Gość agusia98647
chcę wiedzieć jak to jest u was, zwłaszcza facetów, nie prosiłam o ocenianie mnie :P

Gość stella...bella
nie zdradzam, jak jestem w związku

Gość agusia98647
Przemyślcie to sobie spokojnie, na pewno byście się nie skusiły? Ja tak mam może dlatego że mój facet nie jest zbyt dobrym kochankiem. Ale wiem, że facet nawet jak ma extra dziewczynę w łóżku to nie pogardzi inną, jeśli ta się nie dowie, bo nie chce jej stracić

Gość Kingaaaaaaa
Nigdy! Chyba że nie masz sumienia... Zresztą jakie znaczenie ma to, że partner się nie dowie? Tu chodzi też o Ciebie. Nigdy nie będziesz już tą samą osobą. Będziesz dziewczyną, która kiedyś zdradziła... i to w jakimś stopniu obróci się przeciwko Tobie. Będziesz żałowała tego, że nie możesz myśleć o sobie tak samo, jak przed zdradą.

Gość Kingaaaaaaa
Uważam, że lepiej zakończyć związek jako świadoma osoba niż ciągnąc to dalej i być zdradzającą. Pogadaj z facetem, może on nie wie, że czegoś Ci brakuje, daj mu szansę postarać się... Jeśli to nie pomoże, odejdź od niego i poszukaj kogoś, kto będzie Ci odpowiadał w łóżku.

Gość agusia98647
Już z nim gadałam, na razie zero efektu. Nie chcę się z nim rozstawać, bo ogólnie jest mi z nim dobrze, tylko ten seks :(

Gość agusia98647
sorki za powtórzenia

Gość gość
Zamawiałam wróżbę miłosna u Paulusa (wrozbitapaulus.pl) i wróżba ta spełniła się co do joty. Mogę szczerze polecić.

Gość gość
Nie...mysle ze nie bo jest moim najwiekszym przyjacielem. Czulabym sie podle patrzac na niego..przytulajac sie..ale...no wlasnie, nie dalabym sobie uciac reki. Jesli byloby takie maksymalne seksualne przyciaganie..nie wiem musialabym uciekac. Nie czuje sie zadowolona z seksu a temperament mam ogromny.