Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kobiet...,

najgorsza reklama ostatnich dni - gud morning ... - parówki berlinki

Polecane posty

Gość pytanie do kobiet...,

okropny angielski, drażniący, do wyrzygania wprost, ale efekt osiągnięty - zapamiętałam markę :O kolejne irytujące rekalmy z piosenkami INTERMARCHE Giuseppe i Lenka - z Windowsa 8 ..

Gość nieee, gorsza jest...
..gorsza jest "wyprzedasz? Dasz? Dasz? Dam. Dam. Dasz? Dam. Dasz? Dam. Za cholerę nie wiem czego to reklama, ale jak to przypadkiem załapię to przysięgam na wszystko, że nic tej firmy nie kupię, czy to produktu czy usługi....

Gość j.w
Ale Berlinki to przereklamowane gówno PArówki z Lidla lepsze i tańsze, a jak ktoś chce naprawdę dobre to Parówki z szynki Sokołowa

Zgadzam się z wyżej. Plus to jednak potrafi na nerwy działać :D Myślałam, że po dancehallu dadzą spokój a tu wrrr...

Gość czy to lady pank
zgadzam sie, ja kiedys jadłam parówki z Lidla za 1,69 zł i byly pyszne! a moja mama powiedziała,że tylko żebracy i żule takie jedzą i kupiła mi potem jakieś za 5 zł i były paskudne, tluste i żylaste :O piosenke wyprzedasz w miare lubie, ale to przez podklad takie elektro

Gość takaona*
..gorsza jest "wyprzedasz? Dasz? Dasz? Dam. Dam. Dasz? Dam. Dasz? Dam. Za cholerę nie wiem czego to reklama, ale jak to przypadkiem załapię to przysięgam na wszystko, że nic tej firmy nie kupię, czy to produktu czy usługi.... zgadzam się w 100% , strasznie wkurzająca ta reklama, MASAKRA

Gość ewfwefswefwq3
mnie wnerwia Giuseppe

Nie no, ja do Berlinek nic nie mam. Reklama reklamą. Jestem ogólnie tolerancyjna. Ale tego Wyprzedasz? Dam. To nie trawię i zaraz to przełączam.

Gość mało ze ta reklama
Plus GSM dasz dasz dam jest wkuriwjąca to jeszcze większego kukłowatego pasztetu jak ta laska tam występująca to chyba nigdzie nie ma !!ani tego słuchać ani oglądać ! Wygląda jak lalka Chucky a nawet gorzej :o

Haha, to widzę nie tylko mnie to wkurza. Ja przez to Dasz? Dam. przestałam W OGÓLE oglądać Polsat, bo tam to pojawia się co trzy inne reklamy :D Mówicie, ze to reklama Plusa? To się dobrze składa, bo mój mąż chciał i jego i mnie przenieść do tej sieci w marcu. O nie, ja na to nie pozwolę :D

Gość lgjldfgj
Dasz, dasz da da da dasz ? Dam dam daam dam ..... Jezu :O

Gość dvvsbsfh
najgorsza jest reklama plusa i flory pro activ czy jakoś tam, ta co mówią z kilku językach o iluś tam procentach mniej cholesterolu.

Gość heynał
cudowna, fantastyczna jest reklama czegoś na przeziębienie i nie pamiętam co tam reklamują ale wątek i akcja jest fantastyczna , mama mówi do córki bardzo Ciebie przepraszam ale muszę wziąć jeden dzień zwolnienia , poradzisz sobie Alicjo ? a Alicji , dziewczynce w wieku ok. 6 lat wszystko wypadło z rąk , no tak, mama nie bierze L4 gdy ma katar !