Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

KOLOR ZBRODNI- film, który zainspirował KACHĘ W.

Polecane posty

z julianne moore i samuel l. jackson. dziś oglądam na kinomaniak.tv. historia filmowa przypomina historię z sosnowca. dziś w tv mówili, że najpewniej ona się zainspirowała tym filmem. pójdzie do paki, dziś mówili, że rozgryźli dokładnie jej intencje

w sumie to biedna laska, taka naiwna...jak można sądzić, że oszuka się wszystkich- sąsiadów, policję,rodzinę, jezu...trzeba być mega inteligentnym, by coś takiego zaplanować. a ona swojego papierosa z dna zostawiła w miejscu ukrycia zwłok....pamięci z kompa nie wyczyściła...jezu, biedna, niedouczona laska....trzeba być mega inteligentnym by takie coś się udało

Gość Hurrra!!Swieta!
Rozni sie znaczaco. Wogole bym nie wpadla ze sie tym inspirowala.

Gość patrz jaki jestem cool
mam na to wyjebane :classic_cool:

rózni się znacząco? nie oglądałam jeszcze, więc nie wiem. ale zamierzam dziś obejrzeć, pokazywali w tvn24 fragment. raport jest gotowy, krok po kroku wszystko ukartowała z zimna krwią i omdlenie potem udawała. starała się zatrzeć slady. komuś skojarzyło się z tym filmem. dziś obejrzę i porównam

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
hahaha bohaterka tego filmu niegodna naszej Katarzynie pięt całować. W filmie prosta sprawa bez emocji prawie żadnych kobieta się przyznała i po sprawie. My mamy o wiele lepiej:)

Gość No i jak ?????6
Ha! No a z ta historia na kompie to naprawde 'yntelygentna'. Bawi mnie to niesamowicie! Trzeba byc naprawde tepym zeby nie przewidziec tego.

ej, słuchajcie...ale czemu ona nie oddała dziecka? po prostu trzeba było, zostawić w szpitalu i uciec, przygotować się DO TEGO. owszem- też by po niej jechali, ale nie miałaby aż tak źle. albo zostawić z ojcem i po prostu uciec zjakimś kochasiem. dlaczego on a TEGO NIE ZAPLANOWAŁA. przeciez teraz ma przesrane..

ja rowniez obejrzalam film, faktycznie jest podobny do wydarzen z sosnowca niektore sceny nawet identyczne, ale zadziwiajace jest to ze reszta uczestnikow tej farsy zachowywala sie rozniez bardzo podobnie jak na filmie w prost identycznie

ja rowniez obejrzalam film, faktycznie jest podobny do wydarzen z sosnowca niektore sceny nawet identyczne, ale zadziwiajace jest to ze reszta uczestnikow tej farsy zachowywala sie rozniez bardzo podobnie jak na filmie w prost identycznie