Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

18basia18

jak zapomnieć o miłości??

Polecane posty

Mam już dosyć! Nie mogę normalnie funkcjonować bo moje myśli krążą wokół niego.Tak strasznie chciałam zapomnieć a nie umiem,nie potrafię. Udwalo mi się jakiś czas, myślam ze nic nie czuje już,ale to przychodzi z powrotem. Nie widzieliśmy sie jakiś czas,ja wyjechałam, on ma kogoś,ja tez ale chyba mnie coś do niego ciągnie. Widujemy się czasem "na ulicy" ale nie rozmawiamy ze sobą.. Jednak kiedy on tak na mnie patrzy.. kiedy uśmiecha się do mnie tak jak kiedyś.. wszystko powraca, serce podchodzi mi do gardła jak o nim myślę Kiedy widzę jego z tamta dziewczyną coś w środku mnie rozrywa. Powiedziałam mu ze go nadal kocham,ze mam dosyć już,ze nie potrafię tak żyć i ze musimy zerwać kontakt bo ja sie zamęczę ale on mi powiedział ze mnie lubi bardzo i chce żebym była obecna w jego życiu bo przecież jedynie ja znam go tak dobrze.. Siedziałam na fb i probowalam usunąć go ze znajomych, żeby zapomnieć.. próbowałam tez usunąć jego nr telefonu, jak również wszystkie wiadomości, które dostałam od niego ale nie potrafiłam nacisnąć tego głupiego przycisku.Wiem ze jestem walnięta,wiem to kurde bo jak można być dorosłym człowiekiem i mieć problem jak nastolatka? Kocham go tak bardzo ze rzuciłabym wszystko dla niego ale boje sie. Boje sie go zobaczyć bo mam łzy w oczach nawet jak myślę o naszym spotkaniu kiedyś, mam dosyć juz tego wszystkiego tak bardzo ze serce mi rozdziera.. i wiem że mój rozsądek karze mi o nim zapomnieć jednak nie potrafie.. Chyba zbyt bardzo go kocham...

Gość szczał w POtylice
Do Antka przyjechała ekipa telewizyjna, żeby zapytać go, jak doszedł do tak wysokiej wydajności mleka od krowy. - Ja tam nic nie wiem - mówi Antek. - Krowami, to się moja Jaguś zajmuje. - Zawołajcie ją gospodarzu, zrobimy z nią małe interwiew. - Jagna, chodź tu. - Czego? - Panowie z TV chcą ci zrobić interwju. - Co to takiego? - Nie wiem, ale lepiej się podmyj.

Gość lopae
nie chce mi się tego czytać 🖐️

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co z Twoim obecnym facetem? ile masz lat?

lat mam 24 z moim obecnym facetem wszystko układa sie w porządku kocham go ale wiem że nie tak samo ja swojego poprzedniego chłopaka tamto to była taka pierwsza wielka namiętna miłość a z tym obecnym to co innego

Gość PiesCie
Tak to już niestety jest. Częściowo przejdzie, ale nigdy do końca.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no ale skoro z tym uklada sie wszystko dobrze to czy warto przekreslac to i zyc przeszloscia? w koncu i obecny zorientuje sie ze cos jest nie tak

Gość PiesCie
Zorientuje się, ale jak zna życie, zrozumie. Autorka nie chce przekreślać, chce zapomnieć. Tyle, że jej się to nie uda.

nie chce okłamywac mojego obecnego chłopaka i on wie że jest mi trudno o moim byłym chlopaku zapomnieć ale nie jestem z nim do końca szczera poniewaz on myśli że ja juz całkowicie nic do mojego byłego chłopaka nie czuje a tak niestety nie jest.. zgadza sie nie chce przekreślać mojego zycia dla przeszlości chce po prostu zapomniec o byłym aby móc byc jeszcze bardziej szczęśliwa z moim obecnym chłopakiem..

Gość PiesCie
No.. to nie wiele możesz zrobić. Może czas pomoże, a może nie i wtedy stwierdzisz, że musisz od obecnego odejść.

Hej, mam wielki problem z którym nie potrafię poradzić sobie sama, a znajomym wstydzę się powiedzieć. W Kwietniu rok temu zdradził mnie chłopak, przez dlugi czas chciał do mnie wrócić, lecz ja byłam obojętna na jego prośby i starania. po miesiącu od zdarzenia zaczął być z dziewczyną, z którą mnie zdradził. Są ze sobą do tej pory. Jednak kiedy rozmawiamy, czujemy się strasznie swobodnie, żartujemy, śmiejemy się, mam wrażenie jakby było tak jak przed zdradą. Czuję, że jakbym się postatała to wróciłby do mnie. Nie będę się oszukiwać, wciąż go kocham. Jednak nie jestem pewna czy to jest dobry pomysł, zdradził mnie raz, zostawiłby swoją dziewczynę by być znowu ze mną, nie wiem jakbym się z tym czuła, jednak choć tyle czasu minęło, wciąż o nim myślę. Gdy spotykam się z innymi facetami, wciąż porównuję ich do niego. Jakie rozwiązanie jest najlepsze waszym zdaniem? mam nadzieję, ze wyrazicie swoje zdanie i czekam na odpowiedz