Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna ojjjjjj

Czy ładni ludzie w ogóle istnieją, zyją naprawde? Bo szukam a sami brzydale !

Polecane posty

Gość nienormalna ojjjjjj

mam 22lata Czuje, ze zostalam oszukana, nabrałam sie na filmy, programy tv, internet, na fałszywy idealny swiat Photoshopa i efektow specjalnych :( Ogladam blog na tumblr z fotkami fajnych facetów, ich tyłeczkow etc i tyle zajebistych ciach !! a na ulicach takich nie ma :( gdzie oni są? wiekszosc zdjec pochodzi z USA i Kanady...tam są atrakcyjni jak w serialach 90210 ?

Gość .?....
A po co ci ładni. Pewnie są jedź i zobacz

Gość nienormalna ojjjjjj
bo zostałam wychowana na filmach z ładnymi ludzmi i teraz na brzydką osobe nie spojrze, nawet jesli ma wspaniale wnętrze, po prostu nie pociąga mnie

Gość .?....
Jak jesteś i ty ładna, to pewnie, wymagaj :) a twój brat, siostra mama tata kuzynka też tacy ładni? Jak brzydcy to rzygasz na nich?

Gość Robson2348
a widziałaś ładne dziewczyny w Polsce?

Gość e tam pierdzielissz
Ja jestem ładna :D

Gość szczał w PO_tylice
Rzeczy bywają nieco inne, niż się wydaje Dwa anioły zeszły na Ziemię. Była zima. Starszy miał uczyć młodszego. Wędrowali. Zapadał zmierzch..Zapukali do bogatego domu, z prośbą o nocleg. Bogaty właściciel użyczył im noclegu, w nie ogrzewanym budynku na końcu posiadłości. Anioły trzęsły się z zimna i nie mogły usnąć. Nad ranem starszy anioł zobaczył dziurę w ścianie i zamurował ją. Kiedy młodszy anioł zapytał go, dlaczego to zrobił, ten odrzekł: -„Rzeczy nie zawsze są takie, na jakie wyglądają. Następnej nocy anioły przybyły do biednego, ale bardzo gościnnego domu. Małżeństwo, które tam mieszkało, podzieliło się z aniołami jedzeniem, a spanie dostali koło pieca. Kiedy następnego dnia wstało słońce, anioły zobaczyły, że małżonkowie płaczą. Ich jedyna krowa - żywicielka leżała nieżywa. Młodszy anioł był w szoku i powiedział do starszego anioła: -„Jak mogłeś do tego dopuścić? Pierwsza rodzina miała wszystko, a ty jeszcze naprawiłeś ścianę. Druga rodzina miała niewiele i dzieliła się tym, co miała, a ty pozwoliłeś, żeby ich jedyna krowa padła? -„ Rzeczy nie zawsze są takie, na jakie wyglądają odpowiedział starszy anioł. - Kiedy spędziliśmy noc w posiadłości bogacza, zobaczyłem, że w tej dziurze w ścianie było schowane złoto. A właściciel był skąpcem i miał już wystarczająco dużo bogactwa, dlatego zamurowałem otwór, by nie mógł znaleźć tego skarbu. Natomiast w nocy, którą spędziliśmy w biednym domu, Anioł Śmierci przyszedł po żonę gospodarza. W zamian za nią, dałem mu ich krowę. „Rzeczy nie zawsze są takie, na jakie wyglądają

Gość Rycerz001
wszyscy sie uwazaja za ladnych. :D no ale potem wklejaj zdjecie na forum i niestety jest ZONK. :):):) btw na kafeterii siedza w 95% same paszetety.

Gość fannyoranny
ale bzdetny temat, wychowana na filmach, hahahaha; współczuję, może dla odmiany przeczytaj jakąś książkę?

Gość Anulka82
Są przystojni faceci ale w Polsce jest ich mało.

Gość są ładni/ładne na tym
świecie. Tylko rzecz w tym, że każdemu podoba się co innego