Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość związek.na.odległość

Czy powinnam powiedzieć mu, że nie wiem czy to ma sens?

Polecane posty

Gość związek.na.odległość

Jestem w związku na odległość. Od 2 miesięcy. Byliśmy parą kilka miesięcy wcześniej, kiedy mieszkał w Polsce. W marcu wyjechał, od początku dla nas wiadome było, że on wyjeżdża i wtedy wszystko się skończy. Po kilku miesiącach jednak przeprowadził się bliżej i pomyśleliśmy, że 600 km to już nie 2500 i da się tak żyć. Więc wróćiliśmy do siebie. Widujemy się co 2-3 tygodnie. Zastanawiam się coraz częściej czy to ma sens. Nie wiem co on myśli i czy naprawdę mu zależy. NIe pytam, bo jesteśmy przecież dopiero 2 mc razem, więc nie chcę by wiedzieał, że mi tak bardzo zależy, nie chcę aby był już zbyt pewny. artwi mnie to, że dziś w dobie internetu, fb, skype nie rozmawiamy ze sobą codziennie. Czasami wcale. Czasami tylko krótka wymiana zdań na fb. Wysyła mi smsy od czasu do czasu, że tęskni. Ale nie mamy takiego kontaktu jak ja oczekuję. Nie wiadomo kiedy będziemy razem na stałę. On ma pracę w Bratysławie, ja jeszcze studiuje w polsce. Moje studia zajmą jeszcze min 2 lata, a jemu nie jest łatwo znależć tu pracę na tak dobrych warunkach jak tam. Czy to dobry pomysł, żeby powiedzieć mu, że zastanawiam się czy to ma sens?

Gość ble ble Mary
jak długo jesteście razem? czy Ty sama wiesz dlaczego z NIm jesteś?

Gość czarny ptak
czasami jak zrobie kupe to na nia patrze i wydaje mi sie,ze ona patrzy na mnie tez, nie moge spuscic wody wtedyczasami jak zrobie kupe to na nia patrze i wydaje mi sie,ze ona patrzy na mnie tez, nie moge spuscic wody wtedyczasami jak zrobie kupe to na nia patrze i wydaje mi sie,ze ona patrzy na mnie tez, nie moge spuscic wody wtedyczasami jak zrobie kupe to na nia patrze i wydaje mi sie,ze ona patrzy na mnie tez, nie moge spuscic wody wtedy v v v v v v vczasami jak zrobie kupe to na nia patrze i wydaje mi sie,ze ona patrzy na mnie tez, nie moge spuscic wody wtedy