Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZastanawiającaSię1985

Zdradzić raz, dwa znaczy zdradzać cały czas?

Polecane posty

J.w. Co myślicie?? Czy jak kobieta/mężżczyzna zdradził kilka razy np. tą samą osobę z którą nie układało się ani w życiu ani w łóżku (brak miłości, małżeństwo-pomyłka) kilka razy-2-3 to zdradzi i w następnym związku w którym będzie wszystko OK? Czy fakt, że się nie układało, że facet/kobieta nie byli blisko z drugą "połówką" jest wytłumaczeniem zdrady mimo, że i tak się rozstali? Czy zdrada będzie się ciągnęła nawet w udanym związku? Czy jak się to zrobi jednemu to zrobi się drugiemu facetowi/drugiej kobiecie ?

Gość kierowca rosomaka
Trzech kolesi zlapalo zlota rybke. Rybka, jak ma w zwyczaju mowi: - Uwolnicie mnie, a spelnie kazdemu z was po trzy zyczenia. Kolesie poglowkowali, po chwili mowia - Okiej. Pierwszy zapodaje: - Ja to bym chcial miec piekny dom w Bieszczadach, do tego konto z 10 milionami dolarow i piekna zone. Rybka mowi: - Done. Drugi mowi: - A ja chce miec udzialy w wielkim, miedzynarodowym koncernie, ekskluzywna restauracje w centrum stolicy i 2 mulatki. Rybka odpowiada: - No to masz. Trzeci facet zastanawia sie przez chwile i zaczyna wymieniac: - A ja to bym chcial, zeby lewa reka mi ciagle wirowala nad glowa, prawa reka zeby sie gibala wzdluz ciala a glowa zeby ciagle walila w przod i w tyl. Rybka na to: Stary, moge to zrobic, ale jestes pewien? Wiesz, masz trzy zyczenia i mozesz prosic o wszystko. Trzeci facet odpowiada: - Taaak, jestem pewien: lewa reka ciagle wiruje nad glowa, prawa sie giba wzdluz ciala, a glowa napierdala ciagle w przod i w tyl. Rybka klasnela pletwami i stalo sie. Po roku spotykaja sie ci sami trzej faceci, by poopowiadac. Pierwszy mowi: - Paaaanowie, jest zajebiscie! Cisza, spokoj, dobra i piekna zona, i zyje z procentow. Drugi opowiada: - A ja mam wchuj kasy, jestem wiceprezesem zarzadu i dzien w dzien rucham 2 mulatki. A trzeci facet, stojac i wymachujac konczynami belkocze: - Kuuurwa, chyba zle wybralem.

Gość fjfkfk
Dziwkarz to jest charakter. Nie ma usprawiedliwienia, że się w związku nie układało. To się taki związek kończy, a nie okłamuje partnera. To kwestia charakteru i uczciwości.

Gość ruchaczy natychmiast
wypeprzac z domu co za wstyd mieszkać z łajdakiem!!

Powiem wprost. Znam taki przykład- zdradził facet, ale w drugim związku est inacze. jednak mu się wypomina to i wmawia, że napewno i ją zdradzi. On "wie" że jednak nie zrobi tego. I w co wierzyć...