Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna1985

Pilnie poszukuje samotnej matki

Polecane posty

Gość Justyna1985

Witam,poszukuje samotnej matki do rozmow(najchetniej kobiete zwiazana z alkoholikiem)a takze do wspolnego wynajmu-ja teraz nie pracuje ale mam alimenty i pomoc,najchetniej wynajem w okolicach Wolomina,Warszawy.Chce sobie ulozyc zycie,dac dzieci do przedszkola,starsza od wrzesnia musi juz obowiazkowo isc do przedszkola,mlodsza ma niedlugo juz 3 lata.chce zalatwic sobie jakies przyuczenie do zawodu,czy staz w UP.czy cos innego zarobkowego.Nie moge czekac na miejsce w DSM.Jestem spoko osoba,uczciwa,tylko na zakrecie.Chce znalezc porzadna samotna mame.

Gość defloracja osinowym kolkiem
chcieć możesz, znaleźć nie musisz

Gość a wczesnij gałyy
nie wiedzialy co biora????:O

Gość A ja uważam,
że fajnie dziewczyna myśli. Dlaczego nie? Razem raźniej, a na wieki ze sobą mieszkać nie muszą. Super, że się chce wyrwać i garnie się do życia. Autorko, mam nadzieję, że Ci się uda kogoś znaleźć. :)

Gość Justyna1985
Dziekuje za otuche:)mam piekło teraz.Nie z mojej winy,bo ludzie przez długi,i swoje emocje popadaja w bagno..ja na szczescie nie pije i nawet nie pale,dzieci sa dla mnie wszystkim,i dla nich walcze kazdego dnia.Latwo powiedziec-po co go bralam..ja moge powiedziec inaczej,zapytac-a czy chory na raka sam dobrowolnie jest chory?moj byl dobrym czlowiekiem,od 4 lat sie stoczył..ja nie mam w nikim oparcia,dzieki mnie moje corki chodza ubrane,najedzone.ze skromnych alimentow jakos radze sobie,co na moim miejscu nie jedna by porzucila dzieci

Życzę Ci kochana powodzenia!!!! Będzie DOBRZE!!!! Wszystko w życiu jest do zrobienia i tylko trzeba chcieć i walczyć! :)

Gość syska2111
ja jestem samotna mam 14 miesiecznego synka chcialabym sie z mojego miasta wyrwac.

Gość trzymam kciuki autorko
🌻 tylko nie poddawaj się jak bedzie ci cięzko niejeden raz. ja też sama wychowałam syna,było mi baaaardzo cięzko,ale wyszlismy na prostą,czego i tobie zyczę. obys trafiła tylko na odpowiednia,mądrą kobietę.

Gość Justyna1985
Dziekuje:)na wszystko jest czas w tym zyciu..nie jedna mama bedzie samotna,i nie raz bedzie zle,ale narazie ucze sie tej nadzieji,potem przyjdzie czas na akceptacje siebie a potem to juz z gorki:)Syska-z jakiego miasta jestes?