Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enea5

liceum dla dorosłych Wrocław

Polecane posty

Witam Wybieram się do Uzupełniającego LO we Wrocławiu.Na razie nie wybrałam konkretnej szkoły,chciałam zasięgnąć wcześniej informacji tutaj.Czy może ktoś z Was chodzi do takiej właśnie szkoły?Może napisać opinię na temat konkretnej placówki,jacy nauczyciele,jak wyglądają sesje egzaminacyjne-chodzi mi o stopień trudności.Skończyłam szkołę zawodową z całkiem dobrym wynikiem,ale nie lada problem sprawiają mi przedmioty ścisłe-matematyka ,fizyka ,chemia. Waham się między szkołą"Omega",'Maja".Z tego co się dowiedziałam w "Cosinusie"nie zapisują już do LO uzupełniającego,tam ostatni nabór był we wrześniu 2012,teraz już tylko trzyletnie LO tak jak po gimnazjum. Jeśli macie jakąś wiedzę na temat takich szkół proszę wypowiedzcie się,koniec stycznia ,początek lutego muszę coś wybrać.

Gość niedobrze mi....
Rozmawiają siedemdziesięcioletni koledzy -Wiesz co Zdzisiek, pamiętasz jak nam w wojsku do picia brom dosypywali? -No, pamiętam... -A dlaczego to dopiero teraz zaczyna działać?

Nikt nie jest w stanie wypowiedzieć się w temacie?Nikt z Was nie chodził do szkół tego typu?

Gość werwrewrewer
Na prostej jest takie LO, nie pamiętam jak się nazywa... Tam wszyscy zdają :classic_cool:

Gość maja ze stawu
Moja koleżanka skonczyła taka szkołe dla dorosłych ( z tym, że po Gimnazjum) stopień trudności- raczej bardzo latwy, najwazniejsze to nie opuszczać, ale uczyła się w żaku

A jak wyglądają te egzaminy semestralne? Czy prawdą jest ,że jeśli praca kontrolna jest zaliczona na wysoką ocenę to zwalniają z ustnych? Jestem zdecydowana na Cosinusa.Nie wiem czy dokonałam dobrego wyboru:)