Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starsza od niego o 4 lata

Czy któraś z Pań, która ma młodszego partnera, mogłaby ....

Polecane posty

podzielić się opinią na temat waszych relacji w takim związku? Czy róznica wieku stanowiła kiedykolwiek przeszkodę? Spotykam się od niedawno z kimś młodszym od siebie i pomimo, iz nie jest to bardzo drastyczna róznica( 4 lata), da się odczuć róznicę w sposobach mysłenia. Ciekawa tez jestem opinii Panów na temat związków ze starszymi od siebie. Ja mam 27 lat, on 23

Gość lady z o.o.
Moj facet jest mlodszy o 7 lat,mamy wywalone na rożnice:P

naprawde nikt?

a jak długo jestescie razem>?? I jak wygladaly wasze poczatki?

Gość taake tam za daleka
Nie mysl o wieku. 4 lata to nie duzo. Moj jest mlodszy 8 ( Ma 28 lat) :) ...i mnie uwielbia:) Jestesmy razem 2 lata i nawet sie porzadnie nie poklocilismy. Jesli rozumiecie sie i szanujecie nawzajem, to roznica wieku niewiele znaczy. I nie daj sobie wmowic, ze jest inaczej :)

Gość EleGannt
jesteś dojżałą kobietą, która wie czego chce i oczekuje a On jest nadal gówniarzem który nadal chce się wyszaleć

czyli jednak takie związki istnieją

Gość EleGannt
sposób myślenia faceta w wieku 28 lat i 23 lata to jest kosmos

Gość znam 2 dlugoletnie malzenstwa
z taka roznica, maja dorosle dzieci. Ja jestem od swojego 2 lata starsza i tego nie czujemy.

totez właśnie nie mam pojęcia co o tym wszytskim mysleć

Gość ks[xks
27 latka to nie jest jakas mega dojrzała kobieta - to dziewczyna pos tudiach fakt dorosła ale dojrzała to bedzie w wieku 36. Chociaz dojrzałość w sumie niewiele ma z wiekiem wspólnego

Gość taake tam za daleka
Istnieja i maja sie swietnie :) a co do komentarza, ze Ty jestes dojrzalsza-byc moze to prawda- nie znamy Twojego mezczyzny. Moj ma odpowiedzialniejsze podejscie do zycia niz starszy od niego maz mojej siostry. Nie numerki maja znaczenie a dojrzalosc :)

Gość moj chlopak ma 19 lat ja 24
moj chlopak ma 19 lat ja 24 jakos nie bardzo nam przeszkadza ta roznica

Gość przyjazna ateistka
mysle, ze tu chodzi bardziej o SPOSOB MYSLENIA, niz o WIEK. zastanow sie nad tym.

Gość EleGannt
Starsza obawiam się że nie będziesz czekać aż pięć lat aż gostek zacznie myśleć jak dorosły facet

Gość przyjazna ateistka
moja kumpela w wieku 30 lat poznala kolesia 24l. on sie bardzo w niej zakochal, ona miala te same obawy. ale on jest bardzo dojrzaly i dorosly. wrecz bym powiedziala, ze to ona jest taka bardziej rozrywkowa, mlodziezowa, on zas powazny, dojrzaly, odpowiedzialny. sa od kilku lat szczesliwym malzenstwem i maja szczesliwego synka :) co wiecej, ona wyglada mlodziej i ztrakcyjniej od niego :)

Gość ja mam faceta mlodszego o
4 lata . Ja mam 42 lata on 38 i jest dobrze. Poznalismy sie 21 stycznia ubieglego roku a zamieszkalismy razem 24 lutego. On zmienil dla mnie cale swoje zycie .Kochamy sie , rozumiemy ,wspieramy.

Gość niemusi a jest
"Ja mam 27 lat, on 23" Tak samo było u mnie , taka sama różnica. Od 8 lat jesteśmy razem, teraz już po ślubie . :) Tyle że mój mąż w wieku 23 był strasznie inteligentnym , nie źle myślącym facetem , który wiedział czego w życiu chce . ( kończył studia , miał już swoja firmę ,w której zatrudniał 15 osób ) Był facetem bardziej rozwiniętym emocjonalnie,umysłowo i twardo stojącym na ziemi od moich rówieśników jak i większości 30 latków . Nigdy nie zauważyłam różnicy wieku między nami , ani po dziś dzień nie odczuwam.

Gość ja mam faceta mlodszego o
4 lata . Ja mam 42 lata on 38 i jest dobrze. Poznalismy sie 21 stycznia ubieglego roku a zamieszkalismy razem 24 lutego. On zmienil dla mnie cale swoje zycie .Kochamy sie , rozumiemy ,wspieramy.

Gość sdasadddd
i co za problem, jak sie kochacie, moj jest mlodszy o rok i nie widac roznicy