Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grabsonek

Poradniki na podryw

Polecane posty

Gość grabsonek

... sa gowno warte ... rady dla zdesperowanych prawiczkow pisane przez jakis alvaro ...kobieta to kobieta, jak Cie kocha to Cie kocha i nie wazne czy stałes sie cipkiem bo kupujesz jej kwiaty czy jestes kozak bo nie odpisujesz na smsy. Ja pod wpływem tych debilnych artykułów mało nie straciłem kobiety, byłem od nich uzalezniony ... dzisiaj mowie kocham Cie, od czasu do czasu cos jej kupie, zwykłą drobnostke i jestem z tym szczesliwy i nie czuje sie frajerem ...

Gość za-kwasy
Czym się różni pedał od lodówki? Lodówka nie pierdzi kiedy wyciągasz z niej swoje mięso.

Gość taki jeden facet 28
bo te poradnki trzeba czytać ze zrozumieniem ;] ,ale po części masz rację generalnie robą one więcej szkody niż pożytku bo mało doświadczony prawik po prostu nie skuma o co naprawdę chodzi w uwodzeniu i co jest tak naprawdę jego istotą . Natomiast duża część trenerów wykorzystuje takich ludzi i uczą ich niepoprawnie , nie przekazują istoty ,tylko tak po łebkach żeby nakręcić ludzi w stylu " będziesz miał co tydzień inna kobietę itp " ..łatwe hasła marketingowe.

Gość faciok
Juz nie mowiac ze poradniki dla kobiet czesto mowią co innego, ze np: kobieta poleci na takiego twardziela, ale w dłuzszym okresie czasu nie da razy z nim zyc ...