Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FFDFFFFF

DO OCENY FOTA!!!!!!!!!! W SKALI 1-10

Polecane posty

Gość pozwolisz ze wezmę oszczep?
Szczyt bezczelności: Zesrać się pod drzwiami rektora, zadzwonić, poprosić o papier toaletowy i o wpis do indeksu...

Gość FFDFFFFF
mogles czlowieczku przy okazji ocenic kiece ;(

Gość mama2828
Fajna

Gość jaSara
Sukienka jest piękna, jednak jak dla mnie zbyt odkryta jak na impreze szkolną, żeby nie było sama niedawno mialam studniówkę i nauczyciele na takie odkryte dziewczyny patrzyli z niesmakiem i mowili ze nie wypada się tak ubrać, wiec jak uważasz, samą sukienke oceniam na 6, dół jest z koła więc tez bedzie sie pewnie kręcić odsłaniając to i owo...

Gość FFDFFFFF
mam figure jak pani na zdjeciu :]

Gość mama2828
fajne sa obie ,ale za niebieska jestem

Gość mama2828
Ty królikov sama jesteś tandetna

Gość FFDFFFFF
co rozumiesz pod okresleniem tandetna?

Gość jaSara
za krótkie... zasada jest taka, że jezeli góra jest bardziej odkryta to dół powienien wiecej zakrywac... Poza tym to nie jest lata a studniówka ma w pewien sposób symbolizowac dojrzałosc, więc radzę coś bardziej stonowanego, ale zrobisz jak uważasz Ps obie sukienki jak dla mnie sa piekne, ale muszisz ubrać sie ze smakiem

Gość jaSara
Sukienka jest po prostu cudna - ale krótka i raczej chyba nie na osoby powyżej 165 cm , bo będzie za krótka - ja mam 163 cm wzrostu i jest sporo powyżej kolan ( jakieś 20 cm) - tak więc praktycznie na styk. to jest komentarz ze strony, jak pewnie zauważyłaś, wiec jezeli masz powyżej 163 to nie radzę...

Gość jaSara
Moze uważa ze za dużo "upiększaczy" typu kryształki, drapowania, dekolt, te falbanki na końcach - co za duzo to nie zdrowow... Chcoć dla mnie to nie jest tandeta:) Mozesz wygladac w niej pieknie, ale u nas nauczyciele uczulali zebyśmy troszke sie zastanowili i z gołymi tyłakmi i biustem na wierzchu nie latałay... Moja wychowawczyni była strarej daty to jednej z koleżanke nie kazała bolerka ściagać:D

Gość debi
(popycham post bo znów kafe zamula i nie wyskakują komentarze)

Gość FFDFFFFF
to moze dopasuje jakies bolerko? ale boje sie, ze sukienka straci swoj urok. no nie wiem sama, jakos nie widze sie w innych sukienkach

tandetny = tani (nie mylić z 'wartością', bo zapewne ta cena to szczyt twoich możliwości) sukienka nie ma w sobie krzty elegancji, klasy, kobiecości. jest brzydka, przeznaczona dla kobiet bez gustu. :)

Gość debi
Gość sasanka z mielna.
nie nadaje się na studniówke

Gość 0LATtttMAM!!!!!!!!!!:/
w miniona sobote bylam u chlopaka na studniowce, a ze moja dopiero za rok, nie mialam zadnego doswiadczenia. pytalam sie mamy jak sie ubrac, wychowawczyni, ogladalam filmy w necie. ubralam sie elegancko i niewyzywajaco wyobrazcie sobie, ze czulam sie strasznie!! kazda dziewczyna miala buty 15 cm (nie wiem jak daly rade:/) sukienki jak z burdelu, no normalnie ja wygladalam przy nich jak 100 lat za ciemnoskorymi. ps, duzo zalezy tez od szkoly, bo w dobrych liceach dziewczyny ubieraja sie skromnie, natomiast w technikach są same wulgarne kobiety, przynajmniej to moje wnioski

Gość FFDFFFFF
z bolerkiem tez bedzie zbyt odwaznie??

Komentując... Panna tańcząca poloneza w "sukni" kończącej się metr przed kolanami będzie wyglądała a) dziwnie b) śmiesznie

Zgadzam się z niektórymi poprzednimi opiniami. Jak dla mnie zbyt tandetna i dziwkowata. Za dużo odsłania. Ale wiesz, mojej opinii możesz nie brać pod uwagę, gdyż ja w zasadzie respektuję tylko gotyckie sukienki.