Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holiiii

Matki, czy biegacie z wózkiem i dziećmi po parku ?

Polecane posty

Gość holiiii

bo chce biegac po porodzie, nie chce sie zapuścić i byc brzxdka

ja probowałam - ze wzykłym wózkiem ,a nie joggerem, ale bardzo bolały mnie ręce od trzymania wózka (może gdyby to był prawdziwy jogger, to byłoby lepiej?). Biegałam jak wracał z pracy mąż i zostawał z małym.

Jak do biegania to zdecydowanie wózek do tego przystosowany. Wtedy nie będziecie mieć dolegliwości jak ból rąk itp. Wózki są leciutkie i w łatwy sposób można nim manewrować, a dla maluchów to prawdziwa przygoda. Ja zdecydowałam się na Chariot Cheetah i taki też Wam polecam. Jak chcecie więcej poczytać o wózeczkach to zajrzyjcie na stronkę http://www.dwaplusdwa.pl/

Gość u mnie partnerka nie
chciała nic ze sobą zrobić po porodzie. Ja zajmowałem się dziećmi i prawie codziennie byliśmy w parku. pozdrawiam

Gość dieta_88
ja kupilam sobie steper i jestem na diecie lekko strawnej :) przed porodem ważyłam 58 a teraz 52. Wystaczy pilnować się z jedzeniem i nie podjadać !

Dieta to nie jest moja mocna strona, ale za to staram się regularnie ćwiczyć. Z uporem maniaka jeszcze nawet na początku ciąży biegałam i tak się zakochałam, że teraz biegam z moim maleństwem tyle, że Karol podziwia widoki z przyczepki rowerowej. Też kupiliśmy Chariota i jestem jak najbardziej zadowolona. W ramach odpoczynku biegnę na plac zabaw gdzie mały się wyszaleje i potem śpi, a ja spokojnie mogę truchcikiem wracać do domu :)