Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xanthi123

Co Was Zaskoczylo Podczas 1-ego Razu?

Polecane posty

Gość Xanthi123

Pytanie do kobiet jak i do mezczyzn. Podzielcie sie krotka opiniami co was zaskoczylo podczas 1 razu. Mnie osobiscie to ze pennis jest taki delikatny w dotyku :) Rowniez to uczucie wypelnienia. Cudowne :P

Gość kukuk
Za pierwszym razem musnąłem włosków i było po wszystkim :)

Gość Girlyouknowgrls
To ze nic nie bolalo. Wszedl we mnie i k mojemu zdziwieniu od razu byl mocny sex i 0 doslownie 0 bolu! :) Od tamtej pory za kazdym kolejnym razem jest superowo :)

Gość Poisongirl1
To ze wzielam mu do buzi i podobno poszlo mi swietnie :) Przynajmniej tak mi po wszystkim powiedzial :P I tak jak poprzedniczke ze pennis jest taki delikatny w dotyku :P

Gość a jaaaa
a ja się nachlałem i nie miałem zadnego ciśnienia w gaciach

Gość mnjuta
Że to tak potwornie boli!!! I że krwawiłam dopiero na drugi dzień.

Gość waaliszsie
a mnie zaskoczyło to że cipka jest taka słodka ,lizałem ja i miałem wytrysk robiąc jej minetkę

mnie mało zaskoczyło. właściwie było to takie bardzo 'techniczne'. byłam młodziutka jak to zrobiłam. oboje mielismy po 17 lat i to byl nasz I raz. wiec on był bardzo ostrożny, i bardzo zestresowany. jego stres przeszedl na mnie wiec nie czułam ochów i achów. było przyjemnie i ciekawie ale gdyby dano i szanse o powtórzyć to rozegrałabym to zupełnie inaczej. i ja i on. znaliśmy swe ciała w dotyku znacznie wcześniej - dlatego tez tu nie było żadnych niespodzianek.

Gość piegowata twarz
U mnie też mało bólu tzn mniej niż w oczekiwaniach. Rach - ciach i po cnocie (ale przynajmniej trochę krwi było, bo jeszcze byłoby, że oszukuję z tą cnotliwością).

Gość piegowata twarz
Mnie też, że nie za bardzo bolało tzn mniej niż w oczekiwaniach. Dosłownie rach-ciach i po cnocie :D .

Gość ZawszeCiekawaaa
Mnie chyba nic nie zaskoczyło.. Byłam do tego dobrze przygotowana... Zaskoczyło mnie może jedynie trochę zachowanie partnera. Ale to dlatego że nasluchałam sie głupich historyjek na temat tego jak zachowuje sie facet i zszokowalo mnie że wogóle nie myślał wtedy o sobie tylko o mnie najpierw ciągle pytal czy napewno tego chcem, czy jestem gotowa, czy napewno mu na tyle ufam i jestem pewna swojej decyzji. A później czy wszystko w porzadku, czy mnie nie boli, czy napewno nie chcem przerwać, był bardzo delikatny, o wszystko pytał czy może szybciej, czy chciałabym spróbować inaczej.. Cudowne przeżycie, może nie sam pierwszy seks ale to poczucie że wybrałam właściwego mężczyznę, to uczucie które panowało, poczucie bezpieczeństwa i miłości.

Gość ZawszeCiekawaaa
Mnie chyba nic nie zaskoczyło.. Byłam do tego dobrze przygotowana... Zaskoczyło mnie może jedynie trochę zachowanie partnera. Ale to dlatego że nasluchałam sie głupich historyjek na temat tego jak zachowuje sie facet i zszokowalo mnie że wogóle nie myślał wtedy o sobie tylko o mnie najpierw ciągle pytal czy napewno tego chcem, czy jestem gotowa, czy napewno mu na tyle ufam i jestem pewna swojej decyzji. A później czy wszystko w porzadku, czy mnie nie boli, czy napewno nie chcem przerwać, był bardzo delikatny, o wszystko pytał czy może szybciej, czy chciałabym spróbować inaczej.. Cudowne przeżycie, może nie sam pierwszy seks ale to poczucie że wybrałam właściwego mężczyznę, to uczucie które panowało, poczucie bezpieczeństwa i miłości.

Gość ZawszeCiekawaaa
I od tamtej pory, pomimo, że mineło juz sporo czasu to chcem jeszcze i jeszcze. Poprostu cały czas chcem czuć jego peniska w mojej pupci. Bo normalnego seksu jeszcze nie chcem.

Że miałam cholerną rację i że było dokładnie tak, jak przewidywałam.

Gość expertos
Zbyt wczesne rozpoczęcie współżycia płciowego może doprowadzić do deformacji w psychice. Tak twierdzą niektórzy seksuolodzy.

Gość słodka słowianka
Święta racja ekspertos ja miałam 13 lat i dziś wiem, że to było stanowczo za wcześnie. Zszokowało mnie wtedy chyba wszystko.

Gość Miltem83
Nie zbyt dobrze pamiętam, ajesli nie pamiętam sexu to było kiepsko:)

Gość było pięknie,nic nie bolało
nawet nie domyślał się ze to mój 1wszy raz,był czuły i bardzo skierowany na moją przyjemność,bardzo go pragnęłam i okropnie mnie kręcił jako mężczyzna,było bardzo namiętnie,gorąco i dużo razy,wspaniałe przeżycie:) pierwszy lód też,nie spodziewałam się ze tak może smakować mężczyzna ...zaskoczyło mnie uczucie jak wnikał penis-lekkie ukłucie i to że sex,jeśli bym go nie kochała,byłby zwykłym ruchaniem ..zakoczył mnie tez pierwszy orgazm-pochwowy,la'masakra :P nie wiedziałam co się dzieje,mało się nie poryczałam ,i jakbym straciła przytomność ale ogólnie totalna błogość:D i ten mój zapach po,,,,ach:)

Gość cNOTKAA
Mnie zaskoczlo wszystko :) Ale milo. Najbardziej chyba to ze pennis jest tak zajbiscie twardy :D

Gość Mallyna mobile
Mnie najbardziej zaskoczyło to, że namot nie przemókł! A lało wtedy jak z cebra:P

Gość Onaa23ONA
Mnie zaskoczylo to ze spermy jest tak duzo :P W zyciu sie nie spodziewalem ze facet moze az tyle gtego wystrzelic :) Nie bylam na tyle przygotowana i nie dalam rady uszczesliwic mojego partnera i wszystkiego polknac :P Ale za kolejnym razem juz wnioski wyciagnelam :D

Gość Rwący z kopyta
A mnie zaskoczyło to że wszedł tak leciutko jakbym nóż w masło wbijał :)

Gość nusniaaaaa
że ma tak dużego :p patrząc po facetach z którymi później spałam, serio miał sporego :D🖐️

Gość aseksualna i szczesliwa
zaskoczylo mnie,ze nic nie bolalo i ze seks jest taki nudny i przereklamowany od tamtego czasu mialam 5 partnerow i z kazdym to samo-nuda wydaje mi sie,ze jestem oziebla...i dobrze mi z tym:) nie czuje potrzeby seksu,nie masturbuje sie

Gość BilaOna1
Ze skorka z jego penisa tak latwo schodzi :D

Gość lAILAKwiat
Hehe czyli widze ze nie tylko mnie to zaskoczylo :) Jesli mialabym mowic o sobie to...wszystko :P