Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielka dama tańczy sama

Co kobieta powinna a czego nie wolno jej robić!!!

Polecane posty

1.Kobieta powinna być zawsze posłuszna mężczyźnie 2.Powinna chodzić w bluzce i spódnicy które zakrywają całe jej ciało 3.Powinna mieć dwa warkocze 4.Nie powinna się malować 5.Nie powinna chodzić naga przy mężu 1.Nie powinna nigdy uprawiać seksu analnego i robić loda mężowi bo to źle o niej świadczy, po prostu zignorować prośbe małzonka który ma takie wymagania. Żadnego jęczenie, po prostu powinna leżeć pod mężem i nie wykazywać żadnej inicjatywy pod czas stosunku a mężczyzna niech zrobi swoje.

Kobieta z tej instrukcji jest produktem nieatrakcyjnym, niezdatnym do użycia, tanią podróbką z Wietnamu... PS. Mam nadzieję, że wybór nicku nieprzypadowy

Gość kobieta powinna stac w kuchni
Gdzie jej miejsce

hahahaha mój facet mówi że gdyby miało być tak jak mówisz to wolałby już dmuchaną lalę, do takich celów jest w sam raz :p zero seksu, zero własnego zdania i zero zainteresowania modą :p a koszt nieporównywalnie niższy niż trzymanie normalnej żywej baby :p

Gość taki jak mój ten
moi kumple niektórzy są tacy porąbani i tak traktują żony malowac nie,koleżźanek nie,ma chodzic w spodniach a latem w kiecce za kolana co za debile

Takich przypadków jest bardzo dużo,znam osobiście takich kretynów,którzy twierdzą,że kobiety mają stać przy garach,prać,sprzątać,i bóg wie co jeszcze

Gość Roko ko ko
Pierwszy i ostatni punkt logicznie się wykluczają.:)

Takich przypadków jest bardzo dużo,znam osobiście takich kretynów,którzy twierdzą,że kobiety mają stać przy garach,prać,sprzątać,i bóg wie co jeszcze

Gość kręcz szyi
Typowy maczo poślubił niebrzydką kobietę. Tuż po ślubie postanowił wyłożyć jej zasady ich związku:- Po pierwsze - wracam do domu, o której mi się podoba.- Po drugie - żadnego ględzenia z tego powodu.- Po trzecie - na stole ma czekać duży obiad, chyba, że powiem inaczej.- Po czwarte - będę się spotykał ze starymi kumplami, popijał z nimi, grał w karty, jeździł na ryby i na polowania, i nie masz z tego powodu robić mi wyrzutów. Jakieś uwagi?- Nie, nie! Wszystko ok! Zrozum tylko, że w tym domu zawsze o siódmej wieczorem będzie seks. I to niezależnie, czy tu będziesz czy nie.

Gość kręcz szyi
- Słyszałam, że Twój mąż spadł ze schodów i jest w szpitalu. Złamał coś?- Owszem, przysięgę małżeńską.

Gość kręcz szyi
Wraca Krystyna z zebrania feministek w bojowym nastroju. Mąż otwiera drzwi.- Koniec z męskimi rządami, chamie pier*****y! - krzyczy od progu. To ja jestem głową tego domu. Od tej pory będzie, jak ja...Nie skończyła Krystyna zdania, bo mąż wyprowadził celny cios pięścią.Niedoszła feministka padła i leży. Nagle rozlega się dzwonek u drzwi. W drzwiach staje sąsiad:- Roman, co się stało? Słyszałem jakiś łomot.- Nic takiego.- Więc czemu Krystyna leży na podłodze jak nieżywa?- To głowa tego domu. Leży, gdzie chce.

Gość kręcz szyi
Młode małżeństwo wyjeżdza na wczasy, ale dają sobie ultimatum - zdradzają się po 2 razy. Minął tydzień i wracają. Żona się pyta:- I co, zdradziłeś mnie?- Tak, 2 razy. Raz z blondynką, raz z brunetką. A Ty mnie zdradziłaś? - pyta mąż.- Tak, raz z jednostką wojskową a raz armią marynarską.

Gość Dubeltówa
Mi raz jeden łeb powiedział.że on jak przychodzi po nocce z pracy o 6:30 to budzi żonę żeby mu śniadanie zrobiła taki frajer

Gość Dubeltówa
Albo 32latkowi mama szykuje kanapki do pracy

Gość ZawszeCiekawaaa
Dubeltówa ja mam takiego sąsiada co ma 42 lata i też mamusia mu kanapki robi i wszystko pod nos podstawia. On jest z kobieta już jakieś 14lat. Ok 10lat temu wybudował dom który teraz stoi pusty i tylko niszczeje.. Dalej mieszka z mama bo ona powiedziała że ma sie nie wyprowadzać. No a jego partnerka wynajmuje mieszkanie... Nie wiem jak tak można. Wybudował dom, wydał tyle kasy żeby zamieszkać ze swoją partnerką a dalej mieszka z mamusią.. Rozumiem gdyby to było daleko to bo matka ma już swoje lata i może sobie nie radzić sama no ale ten dom jest tylko sto metrów od niej. Porażka.