Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zaspokojony

brak ochoty na sex u dziewczyny

Polecane posty

Gość nie zaspokojony

siemka, jestem z dziewczyną już 2 lata kochaliśmy się może z jakieś 5 razy i widziałem w jej oczach tylko oczekiwania aż skończymy wogóle teraz z nią dzieją sie dziwne rzeczy zaskakuje mnie to że młoda zgrabna na prawdę podniecająca dziewczyna niema wogóle ochoty na żadne igraszki w łóżku dla niej jedyna rzecz która chce to spać i tak jest już od pół roku to że ja mam potrzebę wogóle jej to nie interesuje... ma to gdzieś Nie pozwala mi nawet na wsunięcie reki w majtki nie chce ich zdjąć i wogóle niewiem o co chodzi a jeśli pytam czy jej sie podobało i wogóle czy to lubi to odpowiada że tak i to bardzo :( niewiem o co chodzi może mi jakoś pomożecie doradzicie? staram sie ale ona tego nie zauważa :(

Gość szczerasuka
Kocha innego

Gość Jeszczeszczersza
Pieprzy się z innym;)

Gość nie zaspokojony
pocieszyliście mnie ;( ale no kurde tak ogólnie w dzień i wogóle niemamy problemów czy kłótni... jedynie w łóżku ona mnie nie rozumie... temat lodzika wogóle nie do poruszenia kategoryczne nie...

Gość szczerasuka
albo jedno i drugie

Gość szczerasuka
Tez kocham innego,z mężem się przyjaźnie.Nie kłócimy sie bo to dobry człowiek jest ale ochoty na seks z nim nie mam

to po co ją masz? :D na co ci potrzebna:D chociaz gotuje ci obiad albo sprzata cos?:D kategoryczne czesc i tyle :D

Gość nie zaspokojony
no kur** ja ja kocham chciał bym aby sie między nami układało... zależy mi! mogę coś zrobić? macie jakies pomysly?

Gość jeszczejednasuka
znajdz kochanke

Gość jeszczejednasuka
ale lasce o tym nie mów;D

kochaniem nic nie zyskasz.... mowisz jej. "kocham cie ale potrzebuje czułosci i bliskosci... jestem facetem... nie moge sie oszukiwac... jesli tego nie mozesz mi dac... to koniec z nami..." innego wyjscia nie ma... bedziesz jej lizał dupe i nic z tego nie miał.... takze albo ona powie co ma na sumieniu i moze sie zmieni... albo to koniec...bo przez całe zycie mozesz jechac na recznym i ominie cie piekno tego zycia

Gość nie zaspokojony
była mowa na ten temat, dobrze bym porozmawiał to myśle że by sie zgodziła nawet :/

Gość jeszczejednasuka
sossss ma racje.Co to za związek bez seksu

Gość nie zaspokojony
słysze tylko to że mnie kocha ale tego nie okazuje :( zero namietnosci. sadzicie ze da sie jakos to naprawic?

Gość ZawszeCiekawaaaa
A może zamiast zadawać pytania na forum najpierw z nią porozmawiaj. Niech Ci wytłumaczy dlaczego nie chce seksu i wg.