Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabiegana wciaz mama

jakie mydelka kupujecie dla dzieci -

Polecane posty

do tej pory uzywałam tylko dzieciecych delikatnych poniewaz ostatnio mi zabraklo a od 2 dni uzywamy normalnych w plynie corka juz nie jest niemowlakiem ma 3 latka zastanawiam sie czy jednak powinnam stosowac dla dzieci jak myslicie

Gość ojaciepierdole
nie rób z siebie nadopiekuńczej matki-idiotki :(

szkoda ze tylko tyle masz do powiedzenia mam nadzieje ze nie złamałas sobie paznokcia obrazajac mnie - nie mozna tak pomprostu grzecznie cos napisac

Gość ale mądre niektóre
Mój synek ma 4,5 miesiąca i używam bambino. Ale 3-latak to już spokojnie może używać normalnych mydeł.

Gość Dokładnie , namów go na
A ja bym cię namawiała by nadal kupować dziecięce. Wiele kosmetyków dziecięcych ma na etykietce napisane (idealne również dla dorosłych) więc nie ma co rezygnować z delikatnego kosmetyku tylko dlatego że maluch przekroczył 3 latka. Moja córka ma 2 latka i tylko szampon zmieniliśmy bo ma dużo włosów i ten delikatny niemowlęcy był trochę za słaby ale żelu do mycia używamy nadal tego samego tak samo jak płynu do płukania. Im szybciej wprowadzisz dorosłe kosmetyki tym szybiej cienka skóra będzie wystawiona na gorszy , agresywniejszy skład.

Gość Dokładnie , namów go na
Dodam że szampon używamy dziecięcy .