Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marahvila

MOJE CZOŁO NIE ODBIEGA OD NORMY A JA WOGULE JESTEM ŚLICZNA A MÓJ MĄŻ TO CIACHO

Polecane posty

spójzcie na moje foty 1.to adonis alez on sexi! 2.moja prześliczna buzia ahh..... 3.sexowna poza wymiatam po prostu nie myślcie ze grzywka ma zatuszowac moje czoło!co to to nie!nie mam żadnych kompleksów z nim związanych :)

Gość Another Dimension.
Ja tam nic do ciebie nie mam.Ale Kot na ostatnio zdjęciu ma już chyba "dość":D Pół żartem,pół serio.;)

Gość gwstgw
NIe przejmuj się, te podszywki to zakompleksione ścierwa, które są nikim w realu a tutaj chcą się wyżyć, zaraz te tępe dzidy napiszą, że pewnie to Ty piszesz na orange, nie przejmuj się i olewaj 🖐️

Gość Observerrr
Fajny Kot:D

no mial dosc mial, ale to byla jego kara za to ze za kazdym razem podgryzal mi nogwaki i rozwalil mi wazon o o mojego poziomu nikt nie pobije :D

sama się podszywam j jade po ładnych dziewczynach a zreszta to one mogą miec kompleksy przy mnie wogóle nie mam kompleksow!tez mi coś!phii jak taka boginni może miec kompleksy to niedorzeczne!każdy facet o mnie marzy mam figurcie jak talala zazdroscicie mi szmaty jesteście chore psychiczne głupie i jesteście pasztatami!

Gość ghtyttyyttyty
lady love ja generalnie nic do ciebie nie mam ladna jestes choc przyznam ze najladniejszą fotą jaką dalas na forum byla ta pierwsza, potem juz coraz gorsze, ale nie rozumiem tego... masz kase, masz prace, masz fajnego męza ciacho calkiem przystojny, masz aparatment w portugalii, masz jednym slowem wszystko, a po kiego licha tak ciagle siedzisz na tym forum i dajesz swoje foty, foty swojego męza, swoją droga ciekawe czy on o tym wie... watpie, jestes strasznie dziecinna i niedojrzala.

musisz sie bardziej postarac jezeli chcesz sie do mnie upodobnic, ja nie uzywam takich tandetnych slow i wulgaryzmow

Gość prawictwo pospolite141
ładne dziewcze . A dlaczego jej dokuczacie ??

nie mam pracy, nie mam kasy, nie mam wszystkiego! - to wy wymysliliscie sobie ze zlapalam kasiastego faceta i ze mam wszystko czego dusza zapragnie o o lubie to polskie chore forum ;) i jeszcze przez dlugie lata bede tu wracac

nie mam pracy, nie mam kasy, nie mam wszystkiego! - to wy wymysliliscie sobie ze zlapalam kasiastego faceta i ze mam wszystko czego dusza zapragnie o o lubie to polskie chore forum ;) i jeszcze przez dlugie lata bede tu wracac

Gość maravliha zazdrozzcze jej
Ona sie dowsrtosciowuje naszym kosztem -#! nie mam chlopaka kazda kobieta by chcoakca miec meza i tp takidvo w dpdarku miezzja w pkrtuhali i wszysxy jej zazdroxza :-(

mlodsze ciacho, prosze Cie daruj sobie. Do glupich to ja akurat nie naleze, ale nie mam zamiaru tego tutaj udowadniac

zazrdoszczą mi urody dexapilu kilku apartamentów znam biegle kilkanaście języków moje wymiary 92/129/83 152cm 86kg wysokie czoło świadczy o inteligencji w portuugall to wogle dawaja za mnie dwieście wielblądów! każda by chciała być na moim mniejscó i mieć talie ciacho brad ppitt sie chowa i andzelina przy mnie też!

Gość maravliha zazdrozzcze jej
pewnie na plaze idziesz na romantyxzbay spacer a w polsce zima glodbzarazki l ii pomur :-( jedni maja wszystko urode zdrowie kase meza a inni nie maja nic prucz bulu i znoju :-(

a co do wykształcenia powtarzam skończyłam ekskluzywną zawodówke jeste fryzjerką ale żeby nie bylo jak ktoś mówi 5cm ja myśle że to 15:o