Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

concordia

Ile można żyć z nieleczonym/niezdiagnozowanym nowotworem?

Polecane posty

zastanawiam się, ile można żyć z nieleczonym nowotworem. wydaje mi się, że mam guza w piersi. właściwie to w obu. i bolą mnie. czasem też tak po prostu boli mnie ręka czy noga. jestem jeszcze właściwie bardzo młoda (18 lat), a jak powiedziałam o moich obawach mamie, to stwierdziła, że dojrzewam. poza tym nie czuję się źle, tylko te bóle... niedawno znajoma mi powiedziała, że jej koleżance wykryli nowotwór w nodze. po prostu ją bolała, jak mnie, i poszła z tym do lekarza. teraz się leczy, ale nie zapowiada się dobrze...

Gość GretaBarbooo
do samej śmierci!! a tak na poważnie to mama ma rację, a Ty sobie jakieś bzdury wymyślaszm. Mniej googla, więcej nauki

Gość Kaśka K
Jeżeli to nowotwór to bóle oznaczają zaawansowany stan choroby. Ale myślę, że twoja mama ma rację. Jesteś młodziutka, więc bolą, bo rosną. Jednak nie masz innego wyjścia jak udać się do lekarza.

Zależy co to ma znaczyć nie leczony:P.Jezlei chodzi o brak jakichkolwiek lekarstw to bardzo krotko:P.Jeżeli chodzi o przypadek że żarcia nie uznaje się za lekarstwo to bardzo długo:P.Ale i tak znam kilkanaście metod na nowotwory:classic_cool:.A konowałom nie można ufać:P.Ale możesz iść na diagnozę:classic_cool:.Natomiast odradzam oficjalne"leczenie":P.