Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marisa88

odkładanie na mieszkanie...jak przeżyć za 100 zł/msc?

Polecane posty

Gość marisa88

zarabiam najniższą krajową i postanowiłam odkładać na mieszkanie... do tej pory udało mi się przeżyć za 100 zł, ale jest dopiero 17ty i już widze że całego tysiąca nie odłoże... mieszkam z matką ale wykańcza mnie psychicznie tyle że oplat nie musze robić... musze jak najszybciej odłożyć na wpłate własną... tylko jak przeżyć za 100zł/msc? Albo gdzie dorobić? dałam kilka ogłoszeń sprzątanie mycie okien ale nikt nie dzwoni...

Gość Sylwester89...
Nie wiem, na szczęście mam normalnych rodziców. Mam też piękne, poniemieckie mieszkanie, 112 m2 :D Szukam lokatora, Wrocław :classic_cool:

Gość hj,n,n
nie masz faceta?

Gość szukać lepszej pracy
To jedyne sensowne rozwiązanie.

Jak mieszkasz z rodzicami to Chyba powinnas dac rade choc nie znam cen a polsce Zobacze juz niedlugo JA tez zbieram na mieszkanie, za 9 dni wydalam 10 euro..,,I przez kolejne 3 nie zamierzam nic kupowac

Gość kaska2112
Chyba bym nie dala rady cisnąć miesiac w miesiac za 100 zl. Jak bylam panna, to rozpieprzalam pieniadze na duperele. Rodzice mi nawet samochod tankowali, a i tak nigdy nie mialam wyplaty dluzej jak przez tydzien:P Na szczescie, jestem juz mezatka, i ucze sie oszczedzac. Aczkolwiek na wlasny dom (bo mieszkania nie chce) to latami bede odkladac. Dobrze, ze mam gdzie mieszkac, i dzieki Bogu, ze nie z rodzicami, to najwazniejsze!!!

Gość a skad jeses ?
za ile chcialabys sprzatac ? są tu jakies osoby które tak pracuja ? ile bierzecie ? Ja zamierzam znalezc kogos w Krakowie i zastanawiam sie jaką realnie stawke zaproponowac, zeby nie przeplacic Chcialabym tak ze 2, 3 razy w tygodniu, w mieszkaniu tylko młode małzenstwo, nie mamy dzieci, więc w sumie chyba nie bedzie duzo sprzątania, pewnie ze 2godziny za każdym razem ? i raz w tygodniu pranie jak myslicie ile mnie to wyniesie ?

Gość VERONKA Z VERONY
piękne poniemieckie mieszkanie ?daj spokój :(wysokie zimne ,odpychające.

Gość a skad jeses ?
vara, co y wygadujesz ? poniemieckie mieszkania są kapitalne :D, wysokie, przestronne, w porównaniu z klitami w blokach takie mieszkanie to marzenie, uwielbiam poniemieckie kamienice, ja niestety mam mieszkanie w kamienicy nie poniemieckiej ;) a polskiej, z konca 19 wieku, tez jest bardzo przyjemna, ale chcialabym cos we Wrocławiu albo Gdansku kupic własnie w poniemieckich

Gość erwererererrtrt
debilka zarabia grosze i na mieszkanie odklada haha dobre, o mieszkaniu to moze myslec ktos kto ma co najmniej 3 tys na reke, a ty lepiej meiszkaj z matką i dokladaj sie jej do rachunkow idiotko