Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksskshhs

czy 20latka z tico ma szanse na milosc?

Polecane posty

Gość ksskshhs

jw. pierwsze auto, ktore dostala od rodzicow- albo bierzesz takie albo nie masz w ogole. I tak jest im wdzieczna za ten samochod bardzo, bo inaczej tulalaby sie dalej busami

Gość robić
Dałbym szanse takiej dziewczynie. Ale mogłaby się starać kupić lepszy.

Gość wpisz rowery
Wolałbym by dziewczyna przyjeżdżała po mnie nieco lepszym samochodem.

Nic się nie frasuj:) Ja tez miałam kiedyś tico, super samochodzik, koloru morskiego. Ech, jak widzę na drogach to łaz się w oku kręci.I chociaż teraz ma z górnej półki, nowe, to b.db. wspominam.Lekkie było ale i zwinne, że wow!:) A facetami się nie przejmuj, niech pokażą te swoje "wypasione" bryki!:D:D

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co wy kur*wa dzisiaj z tym tico?

wpisz...????to dziewczyna ma po ciebie przyjeżdżać??? I jeszcze wymagania! teraz to nie mężczyźni, to skończone cioty!:P Ja ci nie wsyd?I ty jesteś..."facetem?":D

Gość jax3
Promujemy. Tico będzie tu wkrótce autem kultowym ;)

Gość wpisz rowery
Ale o co chodzi? Samochód to nie jest maszyna only for man. Zresztą w związku kierowca może być kobieta.

Gość .................?
Nie samochód uczyni z Ciebie interesującą kobietę ale osobowość(dla mnie najważniejsza) i uroda(przyciąga i pewne minimum musi być). A tak z innej beczki ja mam sentyment do TICO:P Także gdybym widział 2 bliźniaczki jedną w Tico drugą w 4-ro letnim BMW, to bym zagadał do tej w Tico bo wzbudziła by we mnie bardziej pozytywne emocje. A od kobiety nie wymaga się majętności(nawet bym powiedział że zbyt bogata dziewczyna odstrasza - my chcemy zapewnić wam i nam dostatnie życie ale poziom startu wolimy na niższym pułapie:P)