Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merkaba

Powstaje kobiece stowarzyszenie patriotyczne!

Polecane posty

czyli robimy alternatywę dla feministek W Warszawie powstaje kobiece stowarzyszenie patriotyczne "Kobiety dla Narodu", którego głównymi celami będą: propagowanie patriotycznej postawy wśród kobiet, ochrona życia i rodziny oraz promowanie szacunku do kobiet. Będziemy działać na wielu polach: społecznie, medialnie, na polu pro-life... i nie tylko. W tej chwili działa na razie tylko profil na facebooku, ale cała inicjatywa będzie się dynamicznie rozwijać. Tymczasem zapraszam do śledzenia naszego fanpaga: https://www.facebook.com/KobietyDlaNarodu?ref=ts&fref=ts

Gość stowarzyszenie stowarzyszen po
popieramy stowarzyszenia kobiet polskich a szczególnie ruchy byleby były rytmiczne

Gość papugapajakkakakkaka
Ta ja jestem przeciwna ruchaniu nie faceci się sami brandzlują skoro tacy mądrzy.

Gość niby jak chcecie promowac
szacunek dla kobiet? na szacunek trzeba po prostu zasluzyc. A płec ma sie do tego nijak. Albo sie jest madrym i przyzwoitym czlowiekiem, abo nie - obojetnie, czy jest sie mezczyzna, czy kobietą.

Gość może bym i poparł
jakby faktycznie była to jakaś altenatywa wobec feministek, ale mam wrażenie, że w większości to jest to samo

Gość chazarska , nie zalapiesz sie
bo maja Mlodziez Wszechpolska w ulubionych. Juz za to samo u mnie szacunku nie wypromują

Gość to feministki, tylko bardziej
nawiedzne. Ogolone na łyso i w moherowych beretach :)

Gość jest link do faceboka
ja tam konta nie mam

Dlaczego się nie zapiszę? Przecież wśród MW na pewno są chzarscy Żydzi :) Może o tym nawet nie wiedzą albo nie chcą wiedzieć, hehe. To wystarczy polubić na facebooku? Czy jakoś inaczej się zapisać?

każda forma walki o prawa kobiet i wszelkie inicjatywy przelamujące stereotypowe krzywdzace myslenie sa godne uwagi. xxx tylko ze tu widac przybudówkę polityczna już jakąś:D ale ok działajcie.... xxx ja tylko zapytam co radzicie kobiecie która w wieku 18 lat odkrywa ze pociągają ją kobiety a mężczyzni wcale. i zakochuje sie w kobietach a w meżczyznach nie. czy taka kobieta moze nalezec do waszego stowarzyszenia?

Gość jpajmttj
zabic facetow kobiety ziemi laczmy sie kobiety i kosmos mezczyzny kosmosu kobiety swiata to my potega