Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjpjpjpjpjp

Gdzie są te geje i lesbijki ? Nie znam żadnych

Polecane posty

Gość ghjpjpjpjpjp

gdzie oni są? W telewizji chyba :O znam tylu ludzi ale żadnego gay'a

Gość Chie
Idź do klubu dla gejów, albo dla lesbijek to znajdziesz.

ja znam dwóch panów i dwie panie homoseksualistów, plus mam jedną koleżankę, która do 18 roku życia była kolegą :)

WomanInTheFog- Czemu do nich nie strzelasz? Lubisz pedofilów, czy może nienawidzisz dzieci?

Gość yamaha ,xp
ja znam, mojego brata, ale on nie wie że ja wiem. Nikt nie wie tylko ja. Widziałam jak calowal sie z kolegą z osiedla rok temu,pisałam o tym kiedys, byłam w sznku ale wyśmialiscie mnie zebym zajeła sie swoją dupą.

yamaha ,xp-Masz swoje dzieci? Bo ja bym dzieci z pedałem nie zostawił, bo w 90 % jest także pedofilem, a jak nie jest, to za parę lat nim będzie.

Bielyje Rozy- Ja mam podejrzenie co do jednego, ale facet się z tym kryje, więc w sumie nic do niego nie mam, bo gościu w porządku, ale dla mnie to pedał...

zwiad "Czemu do nich nie strzelasz?" ­ Tobie ktoś powinien w końcu strzelić w du­psk­o, może wtedy nabrałbyś trochę pokory. ­

Zwiad - to, że facet pieprzy się z innymi facetami, nie znaczy, że kiedys przerzuci się na chłopców. Równie dobrze mógłbyś uznać, że facet hetero kiedyś zacznie gwałcić dziewczynki...

zwiad "Ja mam podejrzenie co do jednego..." ­ A co takiego on robi? Nie zwala konia pod zdjęcia/filmy nastoletnich Czeszek? :D ­

Gość offermus
jarosławie! ty jesteś polską!

Gość offermus
jarosławie! ty jesteś polską!

Gość offermus
jarosław ❤️

Lomu-Nie lomu, seks z kobietą jest to naturalne, a homoseksualizm to choroba, dewiacja seksualna, która jest chorobą, ona się cały czas rozwija, prowadzi do coraz to większej dewiacji seksualnej, czyli pedofili, każdy pedofil był wcześniej gejem.

Bielyje Rozy-Nie, on odrzucał ładne dziewczyny i nigdy jej nie miał, mimo że to one go podrywały, do tego ma ciotowaty chód i zachowania, ale nigdy nie dał znać wprost że jest pedałem, więc takich ludzi tolerują, bo wiem że jak będą pedofilami, to będą umieć się opanować, bo skoro nie stosują praktyk homoseksualnych to pedofilskich też pewnie nie będą stosować.

"Tobie ktoś powinien w końcu strzelić w dupsko, może wtedy nabrałbyś trochę pokory." A co, twoje banowanie mnie nic ci nie dało?

Nikt nie ma na czole wypisanej swojej preferencji. To wychodzi z zasady w rozmowie (zakładając, że się nie wstydzą).

Więc, według Ciebie każda lesbijka również prędzej, czy później, zostanie pedofilem. Chyba, że Twoja teoria dotyczy tylko mężczyzn.