Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radio ZET

Marcin wojciechowski-radio ZET.Co o nim myślicie ?

Polecane posty

Gość radio ZET

Chciałabym się zapytać czy ktoś z jego fanów orientuję się czy on jest żonaty z Fiolką Najdenowicz ? Nie mogę w to uwierzyć...

Gość dfdfdfdfdfd
To moja kuzynka.

Gość ewuye
Kochanką Marcina Wojciechowskiego jest Monika Selimi. Reszta bez komentarza...

Gość gość
Kiedyś udało mi się najszybciej dodzwonić w sprawie konkursu, ale prowadzący udowadniał mi poza anteną, że może ktoś inny, bardziej czeka na tą nagrodę.... Odpuściłem... Ale mam teraz inne zdanie o konkursach, tym radiu i panu prowadzącym.....

Gość gość
Trudno mi uwierzyć w ich małżeństwo. To wygląda bardziej, jakby sobie robili jaja. Ja zawsze myślałam, że jest sam, słuchając od paru lat jego audycji.

Gość gość
Mysle bardzo zle.Mam niedobre doswiadczenie z TOK FM.Jako sluchacz poprowadzilam za niego dwie pierwsze audycje o podrozach.Obiecal na antenie nagrody,ktore nie nadeszly.Nie zrobilam tego dla apanazy.Jak byl konkurs o wycieczki,powiedzial odbierajacemu telefony,ze moge startowac tylko o kraj.Zrezygnowalam.Poziom prowadzonej przez niego audycji z Archiwum ZET (w zastepstwie Piotra Sworakowskiego) byl tragiczny,w porownaniu ze swietnym,normalnym programem.Za co ten Pan zostal wyrozniony statuetka na Balu Radiowcow nie wiem,choc ogladalam filmik z uroczystosci dwukrotnie.