Klaudiaaaaaa12 0 Napisano Styczeń 20, 2013 Ponad pół roku temu miałam wypadek rowerowy, gdzie ucierpiało m.in. kolano. Obecnie dostałam od lekarza zaswiadczenie w ktorym jest mowa o przeciwskazaniu do swiczen gimnastycznych obciazajacych stawy kolanowe. Jakie ćwiczenia mogę/nie mogę wykonywać? Proszę o odpowiedź. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*minerwa* 0 Napisano Styczeń 20, 2013 ja chodziłam na zabiegi..masaże pływam dużo po roku dopiero zaczynam chodzić na spacery, ale z kijkami bo jednak na nich się podpieram i kolano nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skarpetka22 Napisano Styczeń 20, 2013 basen ale nie żabka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skydancer 0 Napisano Styczeń 21, 2013 Pływanie, pilates, joga (są oczywiście asany, których nie powinnaś wykonywać - zgłoś przed zajęciami nauczycielowi, odpowiednio Cie pokieruje) ćwiczenia siłowe w odpowiednich pozycjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach