Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ygydgtyugt7yg

Ciagle orgazmy samoistne. Macie cos takiego?

Polecane posty

Gość ygydgtyugt7yg

Prosze o powazne odpowiedzi. Nie moge skupic sie na pracy, ciagle mysle o jednym. Mam samistne orgazmy . W ciagu dnia po kilkadziesiat. Nie wiem czy to normalne czy nie. Ale tez zalezy od dni. Czasem spokoj. A czesto , zbyt czesto. Nawet teraz piszac to mam. kilka. Prosze powaznie sie wypowiadac. Zaczynam sie zastanawiac czy ze mna wszytsko w porzadku.

Gość ygydgtyugt7yg
to problem dla mnie, gdyz nie moge myslec o niczym innym w tym momencie. Nawet myjac naczynia mam orgazm. Wiem ze to idiotycznie brzmi. Ale w domu jeszcze ujdzie. . gorzej jak gdzies wychodze i mam cigle orgazm. Przepraszam za pisownie. Ale przezywam to/

Gość ygydgtyugt7yg
jem. tylko mi to nie wystarczy.Nie mialam kiedys czegos takiego. Od 2 lat coraz bardziej sie nasila. A teraz to jets masakra,. piszac to , mam po kilka orgazmow. Wiem, wiem, dziwne to jest. Piszac ten post mam juz ponad 5. Nie wiem co sie dzieje. Facet przy mnie nie wyrabia. nie chodzi o to. Pytam czy to normalne czasem u kobiet.

Gość ygydgtyugt7yg
skupic sie nie moge nawet na tym co pisze. spac nie moge . Bo ciagle mam orgazm niekontrolowany. Wstydze sie. Boje sie chodzic do pracy. W pracy tez to mam. Nie moge mysli zlozyc w calosc. wstydze sie.

Gość ygydgtyugt7yg
Prosze o powazne rozmowy , kobiet ktore tez tak maja. Dla mnie to nie jest smieszne. Wrecz przeciwnie.

Gość poyebane jestescie
wybierz sie do lekarza

Gość poyebane jestescie
http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,105912,12421521,PGAD___100_orgazmow_dziennie_wbrew_woli_i_mimo_braku.html w necie jest mnostwo artykulow na ten temat,wydaje mi sie ze musisz wybrac sie do psychologa-seksuologa?