Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 187 cm

Mam 187 cm wzrostu, więc nie mam kompleksu, ale z tego co widzę to jest....

Polecane posty

Gość 187 cm

Coraz więcej lasek powyżej 168 cm wzrostu, a wiele nawet prawie takich, jak ja i jako faceta mnie obrzydzają, bo te wysokie laski wyglądają jakby przeżyły wybuch w Czarnobylu są garbate i mają takie wielkie, długie szkity, nieproporcjonalne sylwetki i szpary tak szerokie, że zmieściłaby się w nich betoniarka. Wysokie laski są paskudne. Nie oszukujmy się, a jeszcze, jak taka szpilki założy to masz wrażenie, że wyjebie się na ryj. Sorry, ale wszystkie laski nienawidzą niskich facetów i całe forum o tym jest, więc my wysocy faceci mamy prawo nienawidzić tych mutantów i brzydzić się nimi. Gdzieś słyszałem, że facet zaczyna się od 180 cm wzrostu, więc nie bądźmy dłużni. Kobieta zaczyna się poniżej 170 inne to garbate mutanty i platfusy.

Gość no to pomysl
ze nawet jak sie zwiazesz z niska laską to twoja córka moze odziedziczyc ten mutanci wzrost po tobie

Gość no to pomysl
nikt sobie wzrostu nie wybiera, a kazdemu nalezy sie szacunek ;)

Gość ipvpsilezia
mają tez wielkie stopy-platfusy i lapy jak szpadle:p

Gość mutantembyc
Najwyrazniej masz kompleksy,skoro piszesz takie bzdury i bezpodstawnie obrazasz kobiety.Spojrz najpierw na Swoje wady,bo chyba facet przy takim wzroscie, ma rowniez wielkie,dlugie kopyta i przy tym jak jest chudy,to wyglada jak tyczka do podpierania fasoli:D

Gość no tylko jak oglada
sie np castingi do top model to te niskie wygladaja załośnie przy tych wysokich jak takie kacze kupry :D

Gość wysooookaiam
Hue hue mam 1,78 i ogromne powodzenie u wysokich i niskich :) mam rozmiar buta 40 proporcjonalnie do wzrostu i zgrabne dłonie :) jestem mutantem o kurdee :P

Gość 187 cm
Dlatego ma być niziutka laska żeby wszystko się wyrównało. To pomyśl sobie co będzie, jak taki facet 187 zwiąże się z laską wysoką. Urodzi się córka godzilla. Wszędzie narzekacie na niskich facetów, nie zwracacie na nich uwagi i twierdzicie, że są mało męscy, więc i my wysocy możemy narzekać, że laski mutanty są niekobiece. I nie pieprz mi o szacunku, bo z tego co widzę to laski do moich niższych kolegów mają szacunek zerowy, więc dlatego tak samo trzeba traktować te wysokie laski. A może ma być tak, że wszystko działa na waszą korzyść drogie panie? To wy zakładacie jakieś tematy, że facet zaczyna się od 180, a jak ktoś o was napisze to święte krowy urażone. Ja chcę tylko sprawiedliwości.

Gość hggv bmbmjnbmjn
rozumiem że (jesli naprawde masz taki wzrost) czujesz sie obrońcą niskich facetów i chcesz pomścić wyrządzone im krzywdy:D

Gość 187 cm
Wysoka. Wmawiasz to sobie, ale ja znam się na kobietach i wiem, że masz kompleksy, bo jesteś niedoskonała fizycznie. To, że się Tobą interesują jacyś frajerzy to nic nie znaczy. Prawdziwy facet, jak ja to nawet nie spojrzy na takiego mutanta, bo stać go na coś lepszego.

Gość 187 cm
Chcę sprawiedliwości. Atrakcyjne kobiety ciągle poniżają nieatrakcyjnych facetów, więc czemu atrakcyjny facet ma się tak nie zachowywać?

Gość Bummer
dokładnie, kobiety powyżej 175 cm wzrostu wyglądają jak jakieś kobyły i w ogóle nie są pociągające

Gość 187 cm
Tak naprawdę to jestem niski, mam poniżej 170 cm wzrostu i przez moje kompleksy wyżywam się na wysokich kobietach, które traktują mnie tylko jako kumpla od piwa :(

Gość Dżennifer
jestem wysoka kobieta 172 zawsze mialam kompleksy i nigdy wyzszego faceta i zgadzam sie calkowicie z 187 cm,patrze na niskie laski z zazdroscia bo one zawsze ladnie wygladaja ,buciki szpileczki,ciuchy wszystkie pasuja a wysokie musza sie nameczyc zeby wygladac jak czlowiek ,nie oszukujmy sie ,wysoka kobieta nie jest sexi ....

Gość kondom
www.kondomik.pl

Gość 187 cm
Mam tak długi tułów, że potrafię się zwinąć w rulon i sam sobie obciągnąć:D

Gość Xlf
To jakiś zakomoleksiony karzeł załorzył ten temat, szkoda na niego odpowiedzi.

Gość 187 cm
No i widzicie drogie panie. Mam co chciałem. Poniżacie niskich facetów i jest fajnie, ale jak z wami ktoś zrobi to samo to już nie jest fajnie. Zakłamane, tępe i płytkie suki. Teraz wychodzi na jaw wasza natura i hipokryzja.

Gość ..,,,,,,,,,,,,,
.

Gość Gaguśśś
Mam 168 cm, 54kg, długie blond włosy i ładną buzię. Ale jakiś prawik stwierdził, że jestem garbatym mutantem, więc idę się powiesić :classic_cool: 🖐️

Gość wniosek z tego tematu
jest taki ze w ogole nie powinnienes robic dzieci bo przy jakiejkolwiek partnerce wyjda z niego mutancie córki ( wszystkie moje kolezanki które maja ojców pozywej 185 sama mają powyzej 172 ) wiec najlepiej sam sie utylizuj tyczko:D

Gość 187 cm
Gaguś...Pocieszaj się, pocieszaj.

Gość Duża stopa? i co z tego!
Noi co chłopczyku lepiej Ci? Czy jeszcze troche pobluzgasz jadem?

Gość 187 cm
Już Ci tłumaczyłem kobieto, że jak znajdę sobie niską( ładną) dziewczynę to mam dużą szansę na córkę podobnego wzrostu. A skoro już idziemy takim tokiem rozumowania to te wysokie laski w ogóle nie powinny się pieprzyć. Zresztą, który normalny facet z klasą chciałby takie monstrum?

Gość szefnadszefami
To prawda! Wysokie laski sucks! Obrzydliwość, a wielkie giry to podwójna obrzydliwość! Pawia można puścić!

Gość ale beznadzieja
Zależy jeszcze czy kobiety noszą buty na obcasie czy nie, ja mam 168 cm, a butach 175 cm i czuję się strasznie wysoka

Gość Gaguśśś
uprawiam seks z murzynami

Gość 187 cm
tak naprawdę moja była miała 173 cm więc chcę się zemścić na wszystkich wysokich dziewczynach

Gość Gaguśśś
No właśnie, moja mama ma 160cm wzrostu, tata 182cm, a ja 168cm, więc partnerka faceta 187 cm nie wiem ile by musiała mieć, żeby córka nie urosła do 168 cm :) Poza tym baaaaaaardzo wątpię, że autor ma 187 cm :D Mój facet ma 183 cm, a jestem dla niego malutka :) Zgaduję, że zakompleksiony autor ma 168 cm :D Żaden facet o zdrowych zmysłach i o wzroście prawie 190 cm nie wyzywałby od mutantów lasek 168 centymetrowych

Gość Gaguśśś
Ja na moich szpilkach mam 177 cm i zajebiście wtedy wyglądam :)