Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płyn z octem do mycia

po ciazy mam zaburzenia odzywiania i wagi pomocy

Polecane posty

przed ciaza bylam piekna, mam 160 cm wazylam 48kg, w ciazy przytylam 32 kilo, nie obzeralam sie po prostu tak puchlam, po ciazy schudlam 15, a z 17 walcze do tej pory, urodzilam prawie 20 miesiecy temu, teraz waze 52 kilo i jak patrze sie w lustro to widze potwora, otylego potwora, gruba twarz, rece tylek, najgorszy brzuch po naciagnieta skóra. ludzie mi mowia ze jestem szczupla ale ja widze tłumciocha, jak dodac pewnosci siebie i widziec sie w lustrze tak jak naparwde wygladam?

Gość Umyć lustro
:)

Gość zdenerwowana_ciaglymi_odwiedzi
nie mozliwe, ze te ciazowe kg to puchniecie, bo tak to po porodzie zeszloby Ci ze 25 kg, a nie 15 - to jest standard. Po prostu musiałas miec b duzo tłuszczu.

Gość blablalalalala
jak to jak??? zacznij cwiczyc-to proste! wez dupe w troki i nie biadol tylko CWICZ!!!

moze i mialam, ale powiedz mi skad?? nie jadlam słodyczy, zawsze duzo warzyw i owoców, mieso na parze, skad mialam miec ten tłuszcz? chyba z mleka jedynie bo pilam go duzo bo mi mleko jako jedyne pomagalo przy zgagach

cwicze, chodze 2 razy w tyg na zumbe, w domu 2 razy w tygodniu skalpel i 8 min abs i buns

Gość zdenerwowana_ciaglymi_odwiedzi
bb