Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Czy w wieku 28 lat mozna poznac faceta

Polecane posty

Gość dołektotalny

w innym miejscu niz portal randkowy?

Gość Nie, nie mozna, jest to
prawnie zabronione, i nikt nigdy nie poznał faceta w tym wieku.

Gość rtetrtrtyyt
owszem, ruchacza po pieciu związkach, seks przygodach, mieszkaniach na kocią łapę, zycze powodzenia

Gość dołektotalny
:D :D :D :D

Gość nie masz szans
jeszcze nikomu to się nie udało - staruszkowie są bez szans.

Gość dołektotalny
rtetrtrtyyt, to i tak niezle rokuje, bo w moim otoczeniu faceci maja po 1 dlugasnym zwiazku i nikt nie jest wolny ;]

Oczywiście, że tak, chociaż może być to utrudnione jeśli nie prowadzisz bujnego życia towarzyskiego.

Gość policjanttt. w polsce
art 217 kk: kto nawiązuje kontakt o charakterze seksualnym z inną będąc w wieku powyżej 27 lat podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 5.

Gość Elektronikełe ausf.I
na kafeterii mnie możesz poznać

Gość rtetrtrtyyt
ja to bym takiego zużytego nie chciala, po kims ;)

Gość rtetrtrtyyt
ja bym nie chciala faceta "po kimś", takiego zużytego, bym sie brzydzila go calowac, nie ma to jak prawiczek

Gość mon_cherrri
Dołek: nie poddawaj się :)

Gość Agii...
Ale wy kobiety w siebie nie wierzycie, Ja mam 30 i jestem po rozwodzie, właśnie spotykam się z trzema kolegami, na kawusie. Jak któryś będzie najfajniejszy to może wyjdzie z tego coś więcej.

Gość dołektotalny
mon_cherrri :) rtetrtrtyyt, no ale w tym wieku to kazdy jest w/po dluuuugim zwiazku... Agii..., skad ich wytrzasnelas?

Gość dołektotalny
..

Gość najlepiej tooo
Można.można:D,bierzesz wędke i łowisz:D

Gość dołektotalny
Alez no gdzie? ;) Daje slowo, jak spotkam na zywo wolnego faceta w wieku ok 30 i nie bedzie wygladal na ostatniego lebiege to bede robic zdjecia ;p

Gość ddgfghghfgfgg
zuzyta emocjonalnie kobieta, sypiajaca chuj wie z kim w przeszlości, zawsze masz szanse, ale na jakiegos frajera :D zaden szanujacy sie facet nie chce brac wyeksplatowanego sprzetu

Gość dołektotalny
no, juz wiem.

Gość krejkowa
Oczywiscie ze mozna, 28 lat to jeszcze mlody wiek, szukaj z 4/5 lat mlodszej i bedzie akurat. A gdzie pracujesz? Czy praca pozwala Ci na poznawanie nowych ludzi?

Gość dwudziestoośmioletnia_m
cześć, dołek :) też mam 28 lat, jestem kobietą i mam podobne dylematy ;) głowa do góry, statystycznie rzecz biorąc - musi gdzieś być zwykły, normalny facet, z którym da się stworzyć dobry związek. może trzeba się trochę otowrzyć :)

Gość dołektotalny
krejkowa, ja jestem kobieta ;) moja firma sie rozrasta ale nie jest to praca z codziennie nowymi klientami. A ci, ktorzy przychodza do pracy, chociaz mlodis ode mnie, to tez juz pozareczani.

Gość prawidła życiowe prawię
no pewnie. W pracy, w klubie fitness, na kursie językowym, w autobusie nawet :) tylko musisz do ludzi wychodzić, ze znajomymi się spotykać.

Gość krejkowa
Mam duzo kolezanek ''singielek'' starszych od Ciebie i tez sa same, wiem ze nie jest to pocieszajace ale one nic nie robia zeby kogos poznac...........nie uwierze jak powiesz ze nie masz zadnej kolezanki bez faceta...........moze zrobie cos spontanicznego razem, jakis wypad do innego miasta.............. zmien fryzure, ubior (nie mowie ze masz brzdkie wlosy czy ubrania bo Cie nie znam) ale to zawsze pomaga w poprawie wlasnego samopoczucia. Jak Ty sie czujesz tak Cie spostrzegaja inni! Sprawiaj wrazenie troszke nie dostepnej a zobaczysz sami przyjda i sie nie obedziesz :) Glowa do gory

Gość to się tak tylko ładnie mówi
wyjdź do ludzi, wszędzie możesz kogoś poznać, w Polsce rzeczywistość niestety wygląda inaczej. Jak nie poznasz kogoś na studiach albo ewentualnie w pracy ( ale tam już najczęściej prawie wszyscy zajęci ) to naprawdę są małe szanse.

Gość krejkowa
musisz wygladac dobrze gdziekolwiek pojdsiesz..........nawet jak bys miala isc do sklepu na druga strone ulicy...........nigdy nie wiadomo kiedy sie komus w oko wpadnie :)

Gość winelówka
można.. Tylko nie szukaj na sympatii itp.. Siłownia, basen, praca znajomi .. :) Faceci bardzo sobie cenia jak kobieta dba o siebie ćwiczy itd.. Tymbardziej lepiej w tym wieku pracowac nad sylwetka :)

Gość fhjwjp
ale pieprzenie w Polsce to w Polsce tamto - bzdura - jak laska jest ładna to wszedzie pozna - w klubie, na fitnesie, na kursi na zaocznych studiach nawet na ulicy (mnie tak zaczepiali) więc głowa do góry 28 lat to młody wiem w sam raz na rozgladanie sie za kandydatem na partnera zyciowego.

Gość prawidła życiowe prawię
a na nartach? Ludzie, w Europie 28 to młodość!!! Odrzućcie te staropolskie ramy i wytyczne, bo się niedobrze robi. Po wojnie ciężko było o faceta, ale nie dziś. Otwórzcie się trochę i przewietrzcie myślenie. Przestawcie się ze starosłowiańskiego na europejski ;) Jak Ukrainki się zachowujecie. 25 lat i kaplica. Nic tylko dzieci, ślub i fartuch kuchenny. Życie zaczyna się dopiero po 40 ;) wcześniej to jest wczesna młodość (do 30), oraz młodość (do 40).

Gość fhjwjp
zresztą dla pocieszenia wbrew obiegowym opiniiom szerzonym przez sfrustrowanych facetow to panów jest w Pl i na świecie więcej niż pań w wieku do ok 45 lat więc dla każdej jakis teoretycznie jest. :D