Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parę dni urlopu mam

gdzie w góry na 3-4 dni??? jestem z śląska, szukam coś blisko w miarę

Polecane posty

Gość parę dni urlopu mam

w lutym chcę wyskoczyć z moim na 3-4 dni gdzieś w góry, zaznaczam ze obaj nie jeździmy na nartach czy desce, wybieramy się raczej rekreacyjnie....a może coś innego polecicie??

Gość parę dni urlopu mam
nikt nie doradzi???

Gość bogdusia1976
Biały Dunajec

Gość bogdusia1976
Dom P. Siechelskich byłam tam , fajnie i niedrogo do Zakopanego blisko.

Gość żywczanka123
może do Żywca?

Gość gość
Ja moge poleic Ci bialke tatrzanska, bylam juz wiele razy i nigdy nie zawodzi, zawsze w tym pensjonacie www.dziubas.eu

Gość gość
osobiscie moge polecic Ci bialke tatrzanska i pensjonat www.dziubas.eu bylam tam z rodzina juz dwa razy i naprawde warto, swietna obsluga, rodzinna atmosfera

Gość gość
Idź na hałda pieprzona Hanysko

Gość gość
Zieleniec bądź Czarna Góra ;)

Gość gość
Jedz na góre śmieci (zwana wysypiskiem) kolo Katowic. Tanio i może jeszcze coś wygrzebiesz, szmaciarzu.

Gość Karol35
Zdecydowanie polecam Zieleniec, jest gdzie pojeździć, ale można też pochodzić po górach. Kręgielnia, 12 km od samego Zieleńca jest Muzeum Papiernictwa, a 4 km od jest torfowisko czynne cały rok. To na prawdę fajne miejsce :) http://zieleniec.pl/

Gość M0nik4
Skoro poszukujesz miejsca na wyjazd rekreacyjny to polecam Murzasichle! Cicha i spokojna miejscowość, bardzo malownicza (przepiękne widoki). Jeżdzę tam od dawna ;) Jest tam bardzo przytulny dom wypoczynkowy u Aniołka. Oferują saune, siłownie, bilard itp. Idealnie na kilku dniową ucieczkę od codziennych obowiązków.

Gość gość
Jesteś ze śląska ja też polecam góry opawskie wyszukaj sobie w necie informacje o nich one są w województwie opolskim

Gość gość
Głuchołazy są w górach opawskich w górach opawskich najwyższym szczytem po polskiej stronie jest biskupia kopa polecam miejscowości pokrzywna jarnołtówek moszczanka one są w górach opawskich

Gość gość
Polecam góry opawskie są super one są z******te pojedź tam

Gość rasalgul
Gdzie jest Dory (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/yKrgdzie-jest-dory-2016 >>>http://d8x.pl/r/yKrgdzie-jest-dory-2016 >>>http://d8x.pl/r/yKrgdzie-jest-dory-2016 Kiedy Dory mawiała „mówi się trudno i płynie się dalej” w nagrodzonym Oscarem filmie „Gdzie jest Nemo”, raczej nie zdawała sobie sprawy z tego, co jeszcze ją w życiu czeka – chociaż pewnie i tak by zapomniała... W roku 2008 Amerykański Instytut Filmowy umieścił film „Gdzie jest Nemo” pośród 10 najlepszych animowanych produkcji wszech czasów. Pod względem przychodów do dziś pozostaje on na czwartym miejscu wśród filmów animowanych. „Gdzie jest Nemo” ma ponad 16 milionów polubień na Facebooku, a Dory, z wynikiem 24 milionów, jest pod tym względem rekordzistką wśród postaci z produkcji Disneya i studia Disney/Pixar. Zapominalska morska rybka Dory udaje się w podróż do Kalifornii, by odnaleźć utraconą rodzinę. W najnowszej animacji Disney/Pixar „Gdzie jest Dory” tytułowa bohaterka wraz z przyjaciółmi – Nemo i Marlinem – postanowi odkryć tajemnice swojej przeszłości. Co pamięta? Gdzie są jej rodzice? Gdzie nauczyła mówić się językiem wielorybów?

Gość gość
Hotelik Orański położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej oferuje pokoje w promocyjnej ofercie wakacyjnej. Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną domową kuchnię. Hotel oferuje bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci. Kontakt: www.hotelikoranski.pl 793 665 806 Paulina Grzelaczyk

Gość gość
Murzasichle sa super, wszędzie blisko, a okolica bardzo cicha i spokojne. Polecam sprawdzić kopieniec (http://www.kopieniec.pl/) - chyba najlepsza opcja w tej okolicy, taras widokowy robi robotę, do tego restauracja, spa na miejscu ;) No i kameralność - dla nas to olbrzymi plus

Gość wittaminkaa
Szklarska Poręba albo Zakopane :) Fajny dojazd, no i na bookaparcie jest spora baza noclegów więc znajdziesz coś dla siebie :)

Gość rafciu
Gdzie jest Dory (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://24filmyonline.pl?u=Gdzie_jest_Dory_2016 Kiedy Dory mawiała „mówi się trudno i płynie się dalej” w nagrodzonym Oscarem filmie „Gdzie jest Nemo”, raczej nie zdawała sobie sprawy z tego, co jeszcze ją w życiu czeka – chociaż pewnie i tak by zapomniała... W roku 2008 Amerykański Instytut Filmowy umieścił film „Gdzie jest Nemo” pośród 10 najlepszych animowanych produkcji wszech czasów. Pod względem przychodów do dziś pozostaje on na czwartym miejscu wśród filmów animowanych. „Gdzie jest Nemo” ma ponad 16 milionów polubień na Facebooku, a Dory, z wynikiem 24 milionów, jest pod tym względem rekordzistką wśród postaci z produkcji Disneya i studia Disney/Pixar. Zapominalska morska rybka Dory udaje się w podróż do Kalifornii, by odnaleźć utraconą rodzinę. W najnowszej animacji Disney/Pixar „Gdzie jest Dory” tytułowa bohaterka wraz z przyjaciółmi – Nemo i Marlinem – postanowi odkryć tajemnice swojej przeszłości. Co pamięta? Gdzie są jej rodzice? Gdzie nauczyła mówić się językiem wielorybów?

Gość rosita7
Szklarska Poręba, jest przepiękna;) ja jadę na Sylwestra, mam zarezerwowany nocleg na bookaparcie i mam nadzieję że będzie fajnie