Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dupkowatydupek

zasluzylem sobie, wiem,.. pomozcie

Polecane posty

Gość dupkowatydupek

Dwa lata temu poznałem dziewczyne, która była ode mnie o 6 lat młodsza. Ja - 23, ona - 17. Byliśmy ze sobą dwa lata. Zdaje sobie sprawe jakim bylem dupkiem dla niej, jak ja krytykowalem i jej nie docenialem. Obiecywalem poprawe, chcialem dobrze, wiedzialem ze mam swietna dziewczyne, bardzo rozsadna,,, teraz ma juz 19 lat i widze ze jest obrotna dziewczyna ktora zawsze sobie w zyciu poradzi... Zaluje cholernie, byla sliczna jak aniolek z obrazka, nigdy mnie nie zdradzila, zawsze byla fair wobec mnie a mi bylo malo, latalem po imprezach jak ten gowniarz, nie zwracalem uwagi na to co do mnie mowi... Miesiac temu po sylwestrze odezwalem sie do niej niestosownie i piewszy raz w zyciu powiedziala : WYJDŹ!! a ja : co powiedzialas ? a ona powtorzyla: MASZ 3 SEKUNDY NA TO, ŻEBY WZIAC BUTY, KURTKE I WYPIE * DALAĆ, TAK, WYPIERDALAJ W TYM MOMENCIE GOWNIARZU PIe PRZ ONY, WYPIE.. RDALAJ. zawsze jak wracalem z imprezy to stalem pod jej domem i zawsze mnie wpuscila... wczoraj przyjechalem w nocy z kwiatami i stalem pod jej domem, odrzucila polaczenie, napisalem sms: stoje pod twoim domem, ona odpisala mi : jak dla mnie, to ty sobie mozesz nawet ku* klęczeć... Nie wyszla, nie wpuscila mnie :( strasznie ja kocham, musialem ja stracic zeby ja wkoncu docenic ale z jej strony 0 odezwu, nie odpisuje od tamtej pory, nie odbiera... wyslalem jej kwiaty, potrafila dac stowe kolesiowi i mi przywiozl kwiaty do biura z karteczka : WSADŹ JE SOBIE W D UPE. Na zawsze Twoja. W. co mam zrobic :(:( pomozcie mi ja odzyskac bo nie wiem co ze soba mam zrobic :( Jej granica pekla

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować