Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petrunelcia23534

Tyle szczekacie mordami że laski biorą się za zonatych mężczyzn..

Polecane posty

Gość petrunelcia23534

to może pilnujcie tych meżusiów jak nie wiernych wziełyscie..zadbajcie o siebie ,idzcie do fryzjera itp.wiekszosc żon to zaniedbałe krowy które tylko zra i tyją,co niektóre myja sie od swieta(znam takie przypadki)..a mikajaż widzą tylko w reklamach .a potem SZOK bo mąż was zdradził.Nic nie dzieje sie bez przyczyny.DOBRZE WAM TAK..SAME SOBIE JESTESCIE WINNE GŁUPIE KROWY.i wcale się nie dziwie waszym mężom ze bzykaja na boku ,co lepsze zostawiaja was dla tych tzw"szmat" a prawda jest taka że w wiekszosci przypadków tym szmaton nie dorastacie do pięt.

Gość sjashssahdak2323
BRAWO.

Gość kompletna masakra
Petrunelcia, skąd Ty taki nick wytrzasnęłaś. Brzmi jak wziety z czasów Ludwika 14-tego kiedy lale pieprzyły sie na boku z każdym i uwijały intrygi na każdym rogu. No i ... ile Ty masz lat niuniu ? :D

Gość dfghdged
To niech najpierw się rozwiedzie, a potem szuka innych, a nie po kryjomu jak szczur i fałszywy oszust zdradza. Bo to niehonorowo. I mówię to jako facet!!! Chodzi o bycie fair, uczciwym, a nie o to czy żona przytyła 8 kg po ciąży!!

Gość kot_,_ Sylwester
jak bierze to z dobrodziejstwem inwentarza... wypad z baru i niech sobie radzą

Gość no popieram
zdrada nie bierze się z powietrza, czasem żona sama jest sobie winna (CZASEM!)

Gość Annnette
A to się jakaś porzucona kochanka zdenerwowała.... :D

Gość Biiedne Dziady
ulzylo? Darowalabys sobie te wyzwiska...

Gość bea bea
Właśnie. Co Petrunia, wybrał jednak żonę? :)

Gość petrunelcia23534
żadna kochanka;) po prostu obserwuję ,widzę co się dzieję . Wiem jak kobiety wyglądają przed slubem a jak po slubie. Dlatego nie dziwi mnie fakt że jestescie zdradzane.

Gość wredniucha10
laski biorą sie za żonatych bo chcą dokopać lasce, która wyszła za mąż - to jedna z metod dowartościowania się dla idiotek

Gość petrunelcia23534
i nigdy nie tkneła bym palcem zonatego faceta..nie dlatego że nie wypada a dlatego że czuje obrzydzenie gdy sobie pomyslę o ich nadtyłych i nie mytych żonach.To jedyny argument który do mnie przemawia.

Gość petrunelcia23534
wredniucha10 laski biorą sie za żonatych bo chcą dokopać lasce, która wyszła za mąż - to jedna z metod dowartościowania się dla idiotek BZDURA TOTALNA.

Gość hoppppppppppppppp
kolejna koorevka kochaneczka dowartosciowuje sie na forum

Gość wredniucha10
a tak na marginesie - dziwny tytuł wątku - to laski biorą się za żonatych, żeby im ulżyć w cierpieniu przebywania z nieatrakcyjną żoną??? czy to jakaś zorganizowana akcja?

Gość dobra jesteś,
hehe petrunelcia23534..żałosne tylko ciekawe czemu mąż zawsze, no ok przeważnie wraca do zony a kochankę kopie w dupe?/ skoro kochanka taka spaniała... pewnie ty byłaś/ jesteś kochanka coś musi być na rzeczy skoro taki a nie inny założyłaś temat i nie ma reguły zadbana czy nie.. faceci zdradzają chodzby nie wiem jak sie kobiety starały

Gość MAJAjEZY45
Tez czasem widuje na ulicy małżenstwa gdzie facet jest przystojny i pociągający a u boku żona z przetłuszczonymi włosami.az płynie tłuszcz. Każda zona sobie wmawia ze mąż ją i taką bedzie kochał..niestety do czasu.

Gość sym71
sa zony i szmaty te drugie rozpieprzaja malzenstwa nie patrzac na nic .wlasnie jestem zona mysle ze dosc atrakcyjna zadbana ale to nic bo sa SZMATY!!!!!!

Gość Biiedne Dziady
szczerze? Do piet nie dorastasz takiej nawet zaniedbanej zonie. Patologia ci sie z ust wylewa. A pewnie uwazasz sie za kobiete z klasa, co? Zalosna jestes...

Gość petrunelcia23534
Tak,Pobzykają i wracają..bo kto będzie im brudne majtki prał? kto będzie im zercie gotował??Mysliscie że te kochanki sa na tyle głupie ?a zona która wybacza zdradę to poniżona żona i bez grosza honoru.

Gość petrunelcia23534
i żałosne jestescie bo już wmawiacie mi że jestem "kochanka" NIGDY NIE ZADOWALAŁAM SIĘ OCHŁAPAMI I NIE BEDĘ. . ;)BRZYDZĘ SIĘ TAKIMI FACETAMI.

Gość sym71
weszla nam z buciorami w zycie rozwodka z3 dzieci szuka utrzymanka zalosny jest ten moj maz a ja go tak kocham.pozdrawiam wszystkie szmaty

Gość bungyma
Ja sie dziwie ,ze moga bzykac takie desperatki jak autorka :) Rozum ci odebralo :) Pocieszycielki buhahhah .Zrozumcie ze zony nie sa ko .Zapewniajace pelna obsluge pana i wladcy Ale z was desperatki zadowalajace sie byle jakimi portkami .Byle by tylko byl :)

Gość dobra jesteś,
otyłej kurwece mowe odieło uprzedzam męża nie mam ,

Gość sym71
Biiedne Dziady jestes zona czy kochanka?

Gość petrunelcia23534
jestescie na tyle zdesperowane że wmawiacie mi iż jestem "kochanką" a więc powiem wprost;NIE ZADOWALAM SIĘ OCHŁAPAMI I NIGDY NIE BĘDE:)

Gość dobra jesteś,
nie idioto... bo co innego ruchanie takich szmat jak ty... a rodzina!

Gość wredniucha10
właśnie! - to bardzo dziwne, ze takie piękne i wspaniałe wolne laski chcą dawać tyłka żonatemu gościowi z trójką dzieci, który właśnie zlazł z maciory???