Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie własnie

o co ten cały szum z legalizacją zioła

Polecane posty

Przeciez to dyskusja o niczym bo czy bedzie legalna czy nie i tak będzie ja mozna kupic na każdym podwórku. To samo z aborcją. W jednym i drugim przypadku to jest oszukiwanie samego siebie, obłuda i udawanie, ze nie ma problemu. coś w stylu "jak zamkne oczy to nie bedzie przestepstw bo nie będe ich widziała" :O Zarówno narkotyki, alkohol czy aborcja niezależnie od tego czy będa legalne czy nie kto będzie chciał to po nie siegnie...

To, ze cos negatywnego jest nie znaczy, ze trzeba to legalizowac, tylko zwalczac. To, ze sa kradzieze samochodow nie oznacza ze nalezy zalegalizowac kradzieze samochodow, tylko lapac zlodziei.

Gość dvddfdf
Maciek ale kradzieże samochodów sa nielegalne w całej europie a aborcja czy zioło jest legalne za granicą więc można tam sie udać po usługe. jaki to ma sens?

O to mi własnie chodzi... Przeciez mozna pojechac na zabieg za granice i zrobic to w świetle prawa. Niby biedny kraj a sami rezygnują z profitów.

Gość hjklkj
Po mojemu zielone powinno byc w każdym sklepie. czyli dokładnie tak samo łatwo dostepne jak teraz ;) Jedyna różnica, ze zarabiało by państwo a nie dilerzy no i było by to w jakiś sposób pod kontrolą i może mniej dzieciaków by jarało mózgojeby do krórych wjeżdża wszystko włącznie z domestosem żeby tylko klepało

Najwyżej zdechnie i jednego idioty mniej Każdy zdechnie lecz kwestia tego jak zdechnie. Ja najbardziej śmieje się z ludzi którzy mieli postawę antynarkotykową a którzy na szpitalnych łóżkach którzy całymi latami czy miesiącami straszliwie cierpią na nowotwór aby w końcu i tak umrzeć naszprycowani morfiną. Czyż nie lepszy wydaje się więc Złoty Strzał? Zupełnie bezbolesny.

@dvd: a co mnie obchodzi co jest za granica? W niektorych krajach arabskich kamienuje sie kobiety.

Jesli chce dokonac zabojstwa dziecka za granica, to ja juz nic nie poradze. Ale nie chodzi przeciez o to, zeby ulatwiac mordercom dokonywanie zabojstwa w Polsce.

Gość fefcfecmofecm
Przecież w polsce to jest mega łatwe... idziesz do pierwszego lepszego ginekologa i jak nie on to ci poleci znajomego. kwesta ceny a nie trudnego dostepu do usługi. Nie lepiej żeby szpitale zarabiały a nie piwniczni doktorkowie? Bo kobiety i tak beda sie skrobać więc może lepiej miec pod kontrolą proceder zamiast naiwnie wmawiac innym, ze w polsce jest ok 100 aborcji rocznie :D