Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwiana 123

to dobrze czy źle? i jak mam to rozumieć?

Polecane posty

Gość wiwiana 123

Poznałam fajnego faceta, tzn. ja tak uważam, część moich znajomych uważa inaczej, ale nie o tym. Wiele imprez spędzamy razem, byliśmy razem na mojej studniówce, czasem dzwoni, czasem nie, różnie bywa, ale jak się spotkamy jest naprawdę kochany i w końcu ostatnio lekko podchmielonna zapytałam kim dla niego jestem, odpowiedział "bliską koleżanką". Wiem, że od dawna z nikim nie był, nie potrafi rozmawiać o uczuciach, jest skryty, ale mi się często zwierza, mówi o problemach. Czy to, że jestem "Bliską koleżanką" to dobrze? Bo nie ukrywam, że zależy mi na tej znajomości, ale od pewnego czasu stoimy w miejscu..

Gość dziannini
tak to by napisal bliska osoba, jesli by byla szansa na ruchanko, zapomnij o nim, znajdz sobie innego, jestes dla niego tylko kolezanka.

Gość staszek spod m
ludzie czemu wy to tak uogolniacie wszystko nie znamy go wiec nie wiemy dla jednych kolezanka to tylko kolezanka dla drugich bliska kolezanka to ktos wazny w sumie ciezko wyczuc moze zastanow sie czy ma sporo takich bliskich kolezanek jak ty a najlepiej do niczego go nie zmuszaj poczekaj jeszcze troche moze sam cos wyzna sam cos zrobi a jesli nie to niech spada

Gość wiwiana 123
No sama nie wiem, naprawdę go lubię, ale męczy mnie to. Koleżanka to w sumie tylko koleżanka, więc chyba niepotrzebnie robię sobie nadzieję ;) No i nie jestem z tych, które się narzucają, po prostu nie wiem, co robić dalej, dzięki za odpowiedzi.