Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość havenoideaa

Co kupić teściowej na urodziny?

Polecane posty

Gość havenoideaa

Mam problem, nie wiem co kupić teściowej na urodziny. To młoda kobieta - 46lat, która przeżywa swoją drugą młodość. Rozwiodła się jakiś czas temu i od kilkunastu tygodni dba o rozkwit nowej znajomości z pewnym Panem... Mam już jeden prezent - ponieważ bardzo wkręciła się w naukę niemieckiego, kupiłam jej repetytorium gramatyczno-leksykalne. Chcę coś jeszcze dokupić, ale nie wiem czy dobrym pomysłem będzie druga książka do nauki języka, czy coś z innej beczki. Ponadto teściowa jest milośniczką psów, uwielbia pływać. Any ideas?

Gość havenoideaa
ech.... up

Gość dyskusyja123
do tego kup kwiaty

Gość Temat nadal aktualny
Druga książka to będzie nudne, może jakiś babski drobiazg - znasz jej gust? Apaszkę, komplet cieni do powiek, spinkę do włosów czy perfumy.

Gość zbieraczka złomu
kałasznikow

Gość zbieraczka złomu
kałasznikow z instrukcją obsługi :P

Gość Dobrusiaa899
hmm nie kupowałabym juz drugiej ksiazki moze cos kosmetycznego? np jakis fajny zestaw:balsam,zel pod prysznic i do tego taki masażer pod prysznic antycelulitowy-taka rekawiczka masujaca :) kosmetyki moze banalne ale na pewno sie przydadza. albo taka wanienka co sie wkłada stopy- taki masażer pobudza krazenie w sam raz na zimowe wieczory.baardzo relaksuje koszt ok 150zł

Gość AS26
Karnet do SPA lub wizytę u kosmetyczki? Chociaż - jeśli lubi pływać, to i bilet do akwaparku (np. na 3 godziny + sauna) będzie OK.

Gość cholewkabutowa
kup jej jakiś fajny ręcznik, będzie miała na basen