Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rezygnująca

Nieefekywne odchudzanie...

Polecane posty

Gość rezygnująca

Od kilku lat mówiłam sobie, że przydałoby się zrzucić kilka kg, popracować nad formą i wyglądem mojego ciała. W końcu jakoś na poczatku października zeszłego roku zabrałam się za pracę nad sobą, Był to okres kiedy Ewa Chodakowska stała się bardzo popularną trenerką. Zainspirowana efektami innych dziewczyn/kobiet zaczęłam ćwiczyć niektóre z oferowanych przez nią ćwiczeń. I muszę powiedzieć że staram się cwiczyć 3-4 razy w tygodniu, od Nowego Roku staram się nie jeść po 18 (raz w tygodniu robię sobie dyspensę), baaardzo staram się ograniczyć jedzenie słodyczy (z tym mam duży problem), nie piję słodkich ani gazowanych napoi no i sumiennie zapisuję wszystko co zjadam, aby powoli eliminować niepotrzebne rzeczy z jadłospisu. No i przechodząc do senda sprawy - NIE SCHUDŁAM NIC! A przecież minęło już tyle czasu... Powoli zaczynam rezygnować, wątpić w sens swoich wyrzeczeń. Macie jakieś pomysły dlaczego moje wymiary (zgodnie z radą Ewy Chodakowskiej nie ważę się ale mierzę) nie chcą maleć? A może jakieś rady jak mogę poprawić swoją walkę o piękniejsze ciało?

Gość rezygnująca
zapomniałam powiedzieć, że jestem w takim wieku, że nie mogę winy zrzucić na powolny i zły metabolizm...

Gość justyna :))
Witaj ja tez cwicze z Ewą Chodakowską od 3 miesiecy i na poczatku tez nie bylo efektów powoli mnie to zaczynało zniechęcać, ale uwierz ze w koncu zobaczysz efekty:) Ewa proponuje swietne cwiczenia, nie jakies bezsensowne machanie nigami tylko pokazuje jak cwiczyn , zeby miesnie zaczely pracowac :) ja dodatkowo stosuje diete dukana tylko nie tak rygorystycznia jak zaleca autor:) wiem wiem niezdrowa itd, ale ja po niej mam swietne samopoczucie a kg spadaja rewelacyjnie :) skóra poprawila swoj wyglad jestem zachwycona moze spróbuj tą dietę :)

Gość vess
czyzby nie było nikogo z podobnym problemem? Wszyscy są posiadaczami pieknej sylwetki? :)

Gość vess
kiedyś próbowałam i zdecydowani nie jest dla mnie. To nie jest tak, że mam dużo kg do zgubienia, chcę zrzucić ok 7 kg i wysmuklić sylwetkę. Fakt- po ćwiczeniach widzę jakąś różnicę w sylwetce, ale nie spadł mi ani 1 cm, a głównie o to chodzi... Które ćwiczenia ćwiczysz z Ewką? Ja przez około 3 miesiące walczyłam ze skalpelem, a teraz robię albo trening z gwiazdami albo 5 rund turbo (omijam te w pozycji pompki, bo nie chcę mieć jakos baaardzo umięśnionych rąk) :)

Gość Anita Trzaskała
Skoro się mierzysz a nie ważysz to musisz też zwrócić uwagę na to że mięśnie rosną jak są ćwiczone więc i nawet mogłaś zyskać jakieś centymetry. Poza tym mięśnie ważą więcej niż tłuszcz i też musisz na to zwracać uwagę. Ja byłam w podobnej sytuacji, próbowałam multum diet popularnych i tych mniej popularnych aż w końcu trafiłam na tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. One pomogły mi schudnąć bez jakiś drakońskich diet 8 kilogramów w ciągu miesiąca a mojej kumpeli która do mnie dołączyła pomogły schudnąć 7 kilogramów już po miesiącu. Jeszcze nigdy dotąd nie udało mi się tyle schudnąć, jestem w szoku, he ;)