RitaORita 0 Napisano Styczeń 22, 2013 Hej mam problem polegający na tym, że dostalam "okres" z czego ten okres to tak naprawde można okreslić jako ciemno brązowe upławy. Brzuch mnie bolal jak zawsze, jednak no sama krew nie leciała. Czym to może byc spowodowane? Moze tym ze mam anemie? Plis moze coś wiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.doradca.abiofem 0 Napisano Styczeń 22, 2013 Na początku i pod koniec miesiączki zamiast intensywnego krwawienia może być plamienie. Cała miesiączka była taka skąpa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitaORita 0 Napisano Styczeń 23, 2013 Niestety tak, wiec mozna powiedzieć ze w ogole nie bylo krawienia :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.doradca.abiofem 0 Napisano Luty 8, 2013 A tak się stao po raz pierwszy? U niektórych kobiet ilość wydzieliny jest bardzo skąpa, u innych obfita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkkkkaaaaaaaakkkkkkkaaa Napisano Luty 8, 2013 pewnie jakieś zaburzenia hormonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkkkkaaaaaaaakkkkkkkaaa Napisano Luty 8, 2013 a ciąże wykluczyłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.doradca.abiofem 0 Napisano Kwiecień 28, 2013 Najczęstszą przyczyną braku miesiączki jest właśnie ciążą. Zaburzenia hormonalne, odchudzanie- wszystko inne plasuje się na dalszych miejscach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach