Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Jacy jestescie z wygladu ? zaczne pierwszy

Polecane posty

Gość oczywiscie prawiczek
mam nadwagę.

Gość Dominika....000
170 cm, lekka nadwaga, piękna buzia, włosy do pasa, duży biust, zgrabne nogi, gładka skóra

Też jestem brzydka, też jestem niska i też mam nadwagę :classic_cool:. Na szczęście gówno mnie to obchodzi bo mam kochającego faceta, dla którego o dziwo jestem piękna :D

Gość Orchidea__
Jestem szczupła, raczej chuda, 170 cm, 53 kg, długie ciemnoblond włosy, mały biust :P piwne oczy.

Gość taka jednaaaa2345
Jestem niska, figura normalna (tzn nie jestem chuda ale też nie mam nadwagi) i bardzo porporcjonalna. Dlugie piekne blond włosy. I najważniejsze: bardzo ładna twarz :) Ogolnie jestem atrakcyjna kobieta

Co ja poradzę, że jestem ładna, fotogeniczna i taka zgrabna, cóż ja poradzę, że talent mam i sexu więcej od innych pań...

Gość o tutaj ()()
jezdem Jebitny :D

Gość o tutaj ()()
je bi tn y ....oooo :)

Gość łukaszzzzz
194 cm, ciemny blondyn, szerokie ramiona, zielone oczy

Gość Lajla3232
w makijazu mam twarz podobna do niej : http://www.usmagazine.com/uploads/assets/photo_galleries/regular_galleries/1899-christina-aguileras-hair-evolution/photos/1353017397_5-christina-aguilera-560.jpg fryzure i kolor wlosow jak ona: http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/taylor-swift-release-launch-party-01.jpg (moj facet twierdzi ze jestem do niej z wygladu ogolnego podobna ale ja podobienstwa nie widze) niska szczupla czyli ogolnie brzydka bo w gebie z wielkim kinolem nic pieknego nie ma ale mam to gdzies. jestem jaka jestem. jestem kochana i doceniania i z tego sie ciesze. a przede wszystkim z tego ze jestem zdrowa :)

Gość
ale za to mam rozum x Krasnal gdzie jesteś????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jakiś lamer
jjj

Gość Sandrulla
Mam 176cm wzrostu, niebieskie oczy,b.jasna karnacje, ciemne dlugie, lekko cieniowane wlosy i stanowczo zbyt duza wage -71kg...

Gość love is in the air
Mam 164, ważę 49 kg, długie brązowe włosy, zielone oczy, ładne usta.

Gość IMO12391
nie ma mnie.:classic_cool: śpię

Gość brzózka zielona
Wzrost - 165 cm, szczupła - 50 kg, biust nieduży, ale jest, włosy do połowy pleców, ciemnobrązowe, oczy baaaardzo zielone, podejrzewana jestem o soczewki, nogi bardzo zgrabne, choć może brzmi to nieskromnie.

Gość odpertwa
nie wyswietla

Gość anianai
175 szczupla szaroniebieskie oczy ładna twarz :) noszę aparat :p

Gość Ranndall
Brunet 98kg 202cm twarz mówią że ładna też tak uważam ale niektórzy mogą miec inne zdanie(niebieskie oczy, mocno czarne brwi, duże usta) szerokie ramiona, nie żaden paker tylko rzeźba która jeszcze polepszam cały czas trenujący i cwiczac. Powiem tak staram się jak mogę ale nie wszystko jest takie proste jak się wydaje. Czasami odechciewa mi się z różnych względów a tam nie pisze jakich.

Gość mimi123321
Mam 176cm i 59kg - pewnie to za duzo ale jak sa stresy to sa tez i ciastka Ciemne krótkie, włosy - a wiem ze dla wiekszosci tylko dlugie sa seksi Zielone, male oczy - nie potrafie ich malowac wiec pozostaje tylko tusz do rzes Szału wiec z tym wszystkim nie ma. I wyszlo wczoraj na to ze facet sie mnie wstydzi :(

Gość ntfrg
164cm 51kg długie, proste, ciemne włosy ładna twarz, taka trochę w dziecięcym typie, do tego wyjątkowo ładne brwi, bo bardzo wyraźne i fajny trójkątny kształt, oczy takie szaro-niebieskie, lekko przymruzone, ale często słyszę, że to takie seksowne spojrzenie:D I to chyba wszystko z takich najważniejszych cech;)

Gość cos podobnego fuj
wow i tak o sobie :D?