Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omaron123

Kolacja romantyczna

Polecane posty

Gość omaron123

Witam jestem Łukasz mam 21 lat i chce przyrządzić romantyczna kolacje dla mojej dziewczyny.Problem w tym że nie umiem gotować za bardzo i nie mam pomysłu co przyżadzic.Myślałem o spaghetti czerwone wino do tego jeszcze nie wiem jakie ? świece wolna muzyczka cichutko w tle i róże .Chciałbym aby kobiety wypowiedziały się jakie co myślą o moim pomyśle na kolacje i czego pragniecie jak by wam sie podobała co byście chciały żeby było na takiej kolacji ???

Gość *Ola1981*
Zamów pizzę i tyle. Do tego dobre wytrawne lub półwytrawne wino i nic więcej nie potrzeba.

Gość minipizza
no spagetti może być, wino pewnie że tak, świece też i jakiś pyszny deser np tiramisu, to już możesz kupić w cukierni. jak chcesz to możesz zrobić na "przystawkę" sałatkę (sałata, pomidor, papryka, ogórek, kukurydza, zioła, przyprawy- bardzo łatwa), żebyście tak nie siedzieli tylko przy makaronie :)

Gość minipizza
a spagetii to dla bezpieczeństwa zrób takie ze słoika np knorr bolonese, ugotujesz makaron spagetti, mięso mielone trzeba usmażyć, potem dodadać sos ze słoika i gotowe.

Gość Poduszka_na_igły
Ja zawsze jestem mega brudna jak jem spagetti :P dlatego nigdy go nie zamawiam w zadnych restauracjach :P

Gość omaron123
dziękuje za porady mam jeszcze takie pytanie jakie wino chodzi o markę bo nie znam się za bardzo bo nie gustuje w winach ???

Gość minipizza
markę hmm, ja kupuję zawsze w ciemno, ale kup półwytrawne lub półsłodkie, ja wolę to drugie. w sklepie Ci doradzą, są wina za 15 zł a są i za stówkę :)

Gość omaron123
tez tak zrobię mam nadzieje tylko że wyjdzie wszystko dobrze i z podoba się mojej dziewczynie,ostatnio nie za bardzo nam się układa czyje troszkę tak jak by w nasz związek monotonia weszła i czuje że ona tez tak uważa i dlatego stosunki miedzy nami troszkę się zmieniły ale chce to zmienić :)

Gość omaron123
Dziewczyny, a po jakich potrafach na romantycznej kolacji nabieracie ochoty na seks? Bo ja jestem niesmiały i jeszcze nie prosiłem mojej dziewczyny o stosunek :)