Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzialena28

Brak miesiączki i negatywny test ciążowy!

Polecane posty

Witajcie! Ostatni okres dostałam ok 7. grudnia... był całkiem normalny, obfity jak zawsze i z lekkimi skrzepami. Do dziś nie dostałam miesiączki, robiłam test dziś rano po przebudzeniu ale wynik wyraźnie pokazaj 1 kreche! Sama już nie wytrzymałam tego napięcia i zrobiłam termin do lekarza. Jutro idę dowiedzieć się co jest grane.. Jak myślicie czy to może być ciąża? Pomimo negatywnego testu? Dodam że nie zabezpieczamy się z narzeczonym, uprawiamy seks przerywany i przed wytryskiem wychodzi... Co o tym myślicie? czy któraś z was miała już podobną sytuację?

Gość Czy brak
miesiączki zawsze musi oznaczać ciąże? Też kiedyś nie miałam okresu a ciąży nie było.

masz 28 lat i nie wiesz że stosunek przerywany bywa mało skuteczny? testy też nie dają pewności. najlepiej idź do ginekologa.

ja wiem że za każdym razem brak miesiączki nie musi oznaczać ciąży, wiem też że testy czasem nie pokazują wczesnej ciąży bo ma się niski poziom Bety... po prostu po przeanalizowaniu ostatniego miesiąca zaczęłam się naprawde zazstanawiać nad ewentualną ciążą.

Nie mam 28 lat! :) i wiem że stosunek przerywany nie jest żadną metodą antykoncepcji! po prostu jestem w stałym związku i nie dbam o to :) będzie co będzie! a jak już będzie to będziemy się oboje cieszyć! proszę o powstrzymanie się od zgryźliwych komentarzy bo są zupełnie zbędne!

Gość vghgjugg
dziewczyno, jak ostania @ mialas 7.12 to masz dzis 48 dzien cyku wiec test wykryłby juz ciaze

Gość mam to samo jjjj
okres dostałam 8 grudnia, ale na BANK nie jestem w ciąży ( jestem 5 m-cy po poronieniu i się zabezpieczam bo muszę) zastanawiam się co jest nie tak, muszę się udać do gina ale ostatnio trochę zapracowana jestem i tak to odkładam. A najciekawsze, że mam mocne nudności. Nie wiem co jest grane. I wy pewnie też nie wiecie :)

Gość kolejne głupie pytanie
skoro nie ciąża to zaburzenia hormonalne bo przecież nie menopauza ani nie UFO

Znam przypadek dziewczyny której testy ciążowe dopiero wykazały 2 kreseczki w 4 mies! a robiła sobie co 1 mies. z ciekawości... naturalnie wiedząc ze jest w ciązy, bo dowiedziała się od ginekologa.

najgorsze jest to że ciągle boli mnie brzuch jak na okres.. to już ok 2 tyg mnie tak boli, takie kłucie w jajnikach... a okresu brak, tylko taki gęsty biały śluz.

Gość mam to samo jjjj
podobno nie ma głupich pytań :) Więc zapytam czy może to być coś poważniejszego, w moim przypadku, od zwykłych zaburzeń hormonalnych? A co do Ciebie Magdo, bo to przecież Twój temat, możliwe jest, że faktycznie w ciąży jesteś. Odkryłam Amerykę :)

Gość mam to samo jjjj
aha ja byłam w 5tyg ciąży jak test na betę zrobiłam, ale normalny też mi wyszedł. Czekałam do ok 50 dnia cyklu. Co dzień czułam, że dostanę na pewno @, miałam kłucia, obrzmiałe piersi, no taki standard przed okresem. Okazało się, że to jednak ciąża. Zrób test na beta HCG (chyba dobrze pamiętam), ok 35 zł w laboratorium.

bardzo mi przykro z powodu twojego poronienia :( pewnie to nic poważnego, tylko jakieś drobne zaburzenia hormonalne.! mam nadzieję że wszytko się u ciebie dobrze ustabilizuje!!

Gość mam to samo jjjj
napisz jutro, trzymam kciuki :)

czyli może z wcześnie u mnie jest żeby wyszedł mi test zwykły? jutro będę już wszystko wiedziała bo jadę do Ginekologa.

Gość mam to samo jjjj
to miłe co piszesz, dziękuję. Otrząsnęłam się dość szybko, bo nie było tam dziecka, jak się potem okazało, w 12tyg nastąpił koniec... Zaraz minie pół roku i rozpoczynam starania :)

Gość mam to samo jjjj
na pewno tu zajrzę jutro :). Powodzenia

No i byłam u Ginekologa... wykluczył ciąże :( powiedział że to opóźnienie miesiączki związane ze stresem :(

Gość gośćmajka
Cześć dziewczyny. Od pewnego czasu śledzę wasze wpisy. Mam problem może usłyszę wasze opinie. Ostatnia @ miałam 10 listopada dziś 37 dzień cyklu i miesiączki brak. Zazwyczaj pojawiają się 27-29 dzień cyklu. Zrobiłam dwa testy, jeden dziś 37 dzień cyklu drugi w dzień @ 7 dni temu. Generalnie strasznie mnie boli brzuch prawie dwa tygodnie, przypomina bóle miesiączkowe. Może testy są negatywne bo do owulacji doszło później? Stosunki były bez zabezpieczenia, 23,24 i 30 listopada. Pozdrawiam