Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eeeee ...

Faceci, jaką kobietę traktujecie na 'jeden raz' ?

Polecane posty

Gość Eeeee ...

Jw :)

Gość stdyfuvghbjlnm
taka jak ciebie💤

Gość Eeeee ...
Co mnie to obchodzi ? Czysta ciekawosc i nie ,ja nie jestem taka kobieta :). Jeszcze jakis pan sie ma ochote wypowiedziec w temacie ? :)

Gość cftgyh7u9iolikjhuygtfg
taka głupia co byle gówno jej się po wie i nogi rozkłada taka co miała zbyt dużo partnerów seksualnych

Gość Eeeee ...
dobra wypowiedz ;).

Gość P a w e ł
Mocny makijaż, wyzywająca, wulgarna, zbyt emanująca sexem, pokazującą za dużo ciałka( stój prostytutki bądź też porostu za duży dekolt, z krótka sukienka itd) czyli stawiająca na swoją fizyczność. Ogólnie to taką co może nas podniecić ale nie chcielibyśmy iść z nią za rękę przez miasto(w dzień i na trzeźwo:P), nie przedstawimy ją rodzicom i z którą niema o czym gadać:P Tak więc jak prowadzisz z facetem monolog i myślisz że Cię słucha to wiedz że jest przeznaczona na 1 raz( jak się sprawdzisz to może zadzwonić jak będzie musiał rozładować podniecenie). Oczywiście są wyjątki i tzw dresy mogą znaleźć wspólny język z taką damą i pukać ją wiele razy bądź co gorsza pokazywać się z nią w dzień. A i zapomniałbym ważna jest też opinia o Tobie jeśli macie wspólnych znajomych. Jak masz miano łatwej i puszczalskiej bądź pukał cię bez zobowiązań jeden z jego kumpli to on też Cie w ten sposób potraktuje

Gość Eeeee ...
Ale sie rozpisujecie ,fajnie. :) Ktos ma cos jeszcze do dodania? ;)

Gość Eeeee ...
A co powiecie na temat faceta ,z ktorym dziewczyna byla ,rozstali sie i po paru miesiacach on chce sie spotkac ale na seks a co dalej to sie okaze ? Czysto hipotetycznie pytam . :)

"A co powiecie na temat faceta ,z ktorym dziewczyna byla ,rozstali sie i po paru miesiacach on chce sie spotkac ale na seks a co dalej to sie okaze ? Czysto hipotetycznie pytam " ­ twój eks jest świnią, a ty jesteś bardzo naiwna -- tak czysto teoretycznie stwierdzam :classic_cool:

Ja tak z innej beczki. Rozwalają mnie opinie facetów, że kobieta powinna być naturalna, delikatny makijaż, a tak naprawdę na te naturalne uwagi nie zwracają bo wolą te wytapetowane, i prawie rozebrane... Kiedyś widziałam filmik. Ta sama dziewczyna w dwóch odsłonach: seksownej i skromnej. Łatwiej jej było spytać o drogę (nawet kobiety), nawiązać rozmowę w barze (co więcej stawiali jej drinki)... Więc gadanie, że kobieta musi być naturalna mnie śmieszy. Ja sama zauważam różnicę, kiedy jestem ubrana zwyczajnie to wtapiam się w tło, a kiedy założę sukienkę, mocniej się umaluję to każdy się na mnie gapi.

Gość Eeeee ...
SayHello Słuszna uwaga.

Gość Eeeee ...
żaba na odwyku Nie ,nie jestem naiwna ,bo nigdy na cos takiego bym nie poszla. :)

Gość Eeeee ...
Ktos ma cos do doadania ? ;)

Gość Eeeee ...
No dobra ,a faceci ,ktorzy sa z dziewczyna tylo dla sexu a mino to skutecznie sie kryja , klamia ,ze kochaja , zabieraja do kina i na kolacje... Po co to robcie ? Chce Wam sie tak oszukiwac skoro nie kochacie ? Co o tym sadzicie? ;)

Malo ktory facet tak naprawde kocha w takim rozumieniu, w jakim rozumie to partnerka. Niejednokrotnie z kobieta jest sie dla wygody, seksu i paru innych rzeczy. Wtedy mozna ja utrzymac w poczuciu, ze jest osoba wyjatkowa, jedna na milion i takie tam;)

Gość Eeeee ...
ale to podłe :)

Gość P a w e ł
SayHello nie do konca ufaj takim eksperymentom. po pierwsze wszystko zalezy od jej nastawienia przy podchodzeniu do drugiej osoby. Nie trzeba byc seksownym zeby byc zuwazonym i zeby ktos nam pomogl. Troche pewnosci siebie i pozytywne nastawienie do rozmowcy oraz usmiech i mozna naprawde wiele zdziałac. Wystarczyłoby zrobić jeszcze 2 eksperymenty tzn skromnie ubrana pewna siebie radosna kobieta oraz seksownie niepewna siebie. Wtedy byłoby widać jak duże znaczenie ma nasze własne postrzeganie siebie i nastawienie w kontaktach z innymi. Ps co do makijażu to wiele kobiet z nim przesadza i to znacznie. Co do ubrań to były jakieś badanie które wskazywały jaką powierzchnię ciała powinna odsłaniać kobieta żeby była atrakcyjna ale nie wulgarna( obcisłe dopasowne ubrania tez w jakims stopniu "odkrywaja" ciała). Do tego kobieta musi wyczuć ile może i potrzebuje odsłonić. Za mało nie bedziesz zauważona, za duzo od razu wpadniesz do szufladki (wyruchałbym ją ale nie chce takiej na dziewczynę/żonę).

Gość Eeeee ...
fakt ,ladna dziewczyna nawet w zwyklym swetrze bez makijarzu lub z lekkim zostanie zauwazona. i Tak jak Pawel zaznaczyl ,wazna jest pewnosc siebie. Jednak faceci w tych czasach kazda kobieta wrzucaja do jednego wora obojetnie jakby byla i tak uwazaie nas za lecace na kase ,zdradzajace i puszczalskie nawet jesli jest to kompletna bzdura. U was ladnie ubrana ,umalowana kobieta to juz dziwka (nie mowie tu o wulgarym makijazu czy ubiorze).

Gość takich kobiet nie ma
więc bezsensowne pytanie

Gość Eeeee ...
up