Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jego Natchnienie

pojawił się temat podobny ale o wulgarnej treści i prymitywnego autora

Polecane posty

Dziewczyny, kobiety, podobają się Wam dużo starsi od Was mężczyźni? Tacy szarmanccy, opiekuńczy, zaradni, których majątek świadczy o tym, że są odważni, potrafią podejmować w życiu męskie decyzje (mają własne firmy), nie boją się ryzyka,świetnie sobie radzą i potrafią dbać o wybranki swoich serc ? Mnie bardzo. Nie marzy mi się ktoś, kto nie potrafi troszczyć się o to, co ma najcenniejszego, bo nie toleruję głupców! Moim zdaniem mężczyzna zaczyna się od 50 +. :) I takiego szukam, w końcu kogoś, kto mnie doceni i stanie na rzęsach aby mnie nie stracić. :)

Gość Jego Opiekunka
lubię przewijać staruszków :classic_cool:

Gość Ołliwer Fist
:D:D:Dha ha o kur.......:D

Gość Johann S
Autorko.Jak rozumiem erekcja ma dla Ciebie drugorzędne znaczenie?:classic_cool:

Gość Jego Opiekunka
Lubie także tańczyć do tamburyna :classic_cool:

Gość Harry Zwis
"Taki który mnie doceni i stanie na rzęsach żeby mnie nie stracić". v v Skoro zakładasz że młody nie będzie cię w stanie docenić to cienko z Tobą.:classic_cool:

Gość Harry Zwis
A tak pozatym to raczej jest odwrotnie. To ty raczej powinnaś stawać na rzęsach co by tej jego platynowej karty albo dostępu do portfela nie stracić.:classic_cool:

Tak, młody nie będzie mnie w stanie docenić swoimi za niskimi zarobkami, niewybudowanym dużym domem. I innymi swoimi brakami i ułomnościami.

Gość 51letni Hieronim
Sama na siebie zarob wstretna kurwo. Każdy facet poradzi sobie doskonale bez takiej sprzedajnej szmaty jak ty. Taniej jest iść na dziwki

Kasa nie jest sama w sobie najważniejsza to raczej chodzi o to, że facet jest zaradny itd... Kobieta ma potrzebe poczucia bezpieczeństwa swojego i potomstwa. Od jaskini tak było, że facet poluje zwierzyne (zarabia kase) a kobieta siedzi z dziećmi i wie, że facet przyiesie mięcho teraz jest troche inaczej ale chodzi o psychikę i o te poczucie bezpieczeństwa własnie. Nie mówię, że facet ma mieć miliony, Ma być zaradny i dawac kobiecie wsparcie, dbać o dzieci ZARABIAĆ KASĘ I JĄ PRZYNOSIĆ DO DOMU JAK ONA dopiero co urodzi np... Nie twierdzę tez że kobieta ma liczyć tylko na faceta i jego kase, absolutnie nie sama rowniez musi zarabiać takie czasy.. Nie może się też migać tym, że siedzi z dzieciakiem, dzieciak nie jest wiecznie maly, że nie można go zostawić u babki, w przedsszkolu czy gdzieśtam...