Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyta ciekawa 28

co myslicie o facecie co zaprasza na randke i nie zabiera ze soba pieniedzy ??

Polecane posty

Gość pyta ciekawa 28

a dodam, że ma 28 lat i nie to, że nie ma na nic ochoty tylko czeka jak druga strona , a w tym wypadku kobieta zapłaci :)) wczoraaj wyladowalam na takiej randce , facet przystojny z klasą, elegancki , a jego wytłumaczenie ..nie było bankomatu po drodze, i to nic, że to centrum jednego z największych miast w Polsce :))

Gość pyta ciekawa 28
tez mi się to wydało jakieś dziwne, wylądowaliśmy w fajnej knajpie choć z samoobsługa i trochę głupio sie czułam na początku latając po piwo a potem wydzielając mu pieniądze, żeby dla nas kupił ...w sumie to powinnam po pierwszym piwku uciec(wypiliśmy dwa)

Gość pyta ciekawa 28
dobrze mówisz tylko zapomniałaś wpisac zamiast kobieta to osoba, bo inaczej mozna z tego wywnioskować, że baba ma miec zawsze szmal,a facet jak mu sie tam chce,zawsze będzie miał kto za niego zapłacic btw. podejrzewam, że z 10 bankomatów było w poblizu

Gość doraaa
a po co jej druga randka??tu przeciez nie chodzi o pieniadze ,ale o fakt jak sie facet zachowal

Gość bjguguihjhj
Facet powinien zapłacić wkoncu on Cie zaprosilna randke no albo na pół ale ty nie powinnas , powiedz mu niech Ci odda pieniądze

Gość hihg g
w życiu mi się to nie zdarzyło! z reguły płaciliśmy po połowie na moją prośbę albo płacił "on"

Gość blebleble...
zwykły cwaniak który stwierdził że nie jesteś w jego typie i po co ma kasę marnować ;-)

Gość WARSZAWIANKA123
Cwaniak jeden pewnie zawsze mu się uda wykorzystać kobite finansowo.

Gość pyta ciekawa 28
no właśnie to było nasze drugie spotkanie, pierwsze było krótkie i nie miałam czasu nawet usiąśc nigdzie a szkoda bo wtedy bym sie pewnie juz przekonała jaki to typek,więc to że nie jestem w jego typie to odpada również dlatego, że pytał o kolejne spotkanie .. tu bardziej pasuje to co ktoś na początku napisał, że pewny siebie i swojego wyglądu i liczy, że panienki będą mu pod nos podsuwać pierw piwo,potem siebie a na końcu obiadki i kapciuszki ...ehhh

Gość pyta ciekawa 28
bjguguihjhj nawet nie smiała bym mu powiedziec o tym, jak już doraa zauważyła tu bardziej chodzi o sam fakt, że sie przedstawił w takim świetle, mógł powiedziec "wybacz na 5 minut " i wyskoczyc do bankomatu po gotówke, albo zapłacic karta! więc z gory wiadomo, że to było zachowanie z premedytacją,szuka sponsorki może hehe :))

Gość 454654654646466
ja bym mu powiedziala ze tez nie mialam po drodze bankomatu... mowisz ze ma klase... chyba ma trzy klasy podstawowki

Gość pyta ciekawa 28
oczywiscie z ta klasą to bardziej chodzilo mi o pierwszy pozór :))

Gość dwlksndsfjdnf
co za cieć hehe ja osobiscie takiego nigdy nie spotkalam

Gość katherina5678
ale żenada :O jakiś mega głupi, ma szczęcie że na mnie nie trafił bo ja bym za takiego nie zapłaciła :D a swoją drogą to ciekawe co by wtedy zrobił :) a tak wogóle to jak on ci o tym powiedział ?? nie mam kasy ty stawiasz :D

Gość lililu
Ja to myślę, że dupek...jak zaprasza na randke to nie ma tłumaczenia, że bankomatu nie było. Jak spostrzegł, że nie ma kasy, to mógł spacer zaproponować:)))

Gość pyta ciekawa 28
spacer to raczej cięzko w takiej temperaturze, aczkolwiek są tacy zahartowani dla których to nie problem :)) jak sie dowiedzialam? popatrzyl do portfela i powiedzial , ze zapomnial zabrac z bankomatu , a ja glupia (tak wiem wiem)zamiast powiedziec cos na ten temat i wyjsc to pobieglam jak ten przyglup po piwo :)) ehh

Gość kitkowy serek
o boszzzz co za zryty beret z kolesia ehehehehe

Gość asiaaaaaaaaaaaa
Hehe...ja bym powiedziała, że mam tylko 5 zł i kupila sobie oczek, a on niech siedzi o suchym pysku...oczywiście kolejnej randki by nie było

Gość date303
ja bym se dala siana, dla mnie to dramat, kiedyś spotkałam się z koelsiem w kawiarni, dluzszy czas nic nie zamawial to wyjelam 5 zl dalam mu i poprosiłam by kupil mi cos w barze, poszedł, za chwile waca i mowi, ze brakuje zlotowki (...) przysięgam krwa :|

Gość anka szklanka zasranka
masakra, powiedzcie mi skąd sie biora tacy faceci

Gość Zakrótkowiec
Oszczędza ciężko pracuje

Gość
zostawiłabym go w lokalu i wyszła, niech kombinuje ;)

Gość pytanie do Was
kochana pamiętaj jaki początek potem cała taka znajomość jak sie ..ujowo zacznie to będzie .,, ujowo szukaj dalej, chyba że się poprawi definitywnie

Gość ja na przykład
Moja córka kiedyś trafiła na takiego "amanta" :) Z tym, że moja córka dorabia sobie w weekendy i zawsze jakieś drobne ma. Umówili się w pubie w centrum handlowym. Amant przy płaceniu powiedział jej dopiero, że nie miał po drodze bankomatu, a jakkolwiek bankomaty przynajmniej są dwa w tym centrum, haha :D Córka zapłaciła za siebie i sobie poszła :D

Gość kici mini
ja na przykład hehe świetne zachowanie! ale czasem takowe nie przychodzi od razu do głowy jak się facet kobiecie spodoba i ją zauroczy

Gość ja na przykład
-->kici mini, powiem ci, że ten "amant" musiał moją córkę zauroczyć, bo przeżywała go jak mrówka okres :D Ale zauroczenie jej minęło po tym incydencie i jeszcze oburzona przyszła do domu i mi relacje zdała :D najlepszy tekst przy wejściu: "Mamo, ty wiesz co, ten frajer frajerki chyba szukał" :D Jej nie chodziło, aby płacił za nią, ale aby przynajmniej zapłacił za siebie i byłoby ok :)

Gość Lilka 6633
Nie przepadam za takimi.