Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semira908

Boję się związać na stałe

Polecane posty

Gość semira908

Mam faceta, który planuje ułożyć sobie ze mną życie problem w tym że ja chyba boję się stabilizacji :( Miałam kilka niefortunnych związków i boję sie że może być tak samo :( Miał ktoś tak podobnie ?

Gość hihg g
to normalnie, jak się nicinałaś na niefortunne zwiazki, to historia lubi sie potwarzać dopóki nie zrozumiesz co należy zmienić swoim życiu także zadaj sobie pytanie w czym podobny jest obecny partner do tych "dotychczasowych" a co go od nich różni jak jest bardzo podobny to istnieje ryzyko ponownego niefortunnego zwiazku (chodzi o jego braki, wady)

Gość semira908
dodam jeszcze, że on ma na imię Azor

Gość semira908
Właśnie jest inny, dobry, kochany, widzę jak dla mnie się zmienia. A ja boje się że znów mnie skrzywdzi, zdradzi a wtedy odwrotu nie będzie :(

Gość semira908
zawsze tak filuternie macha do mnie swoim kosmatym ogonkiem

Gość hihg g
ja mam podobnie jeden nieudany zwiazek, drugi potem nabralam zalu czemu mi sie to trafia teraz trafilam na zupenie innego faceta,,, i zwiazek tez jest inny od pozostalych, sadze ze moge mu zaufac

Gość semira908
w sumie jak mu nie zaufam to zostanę sama, bo mój facet jest naprawdę kochany... takiego juz nie znajdę :( chyba sama nie wiem czego chcę :(

Gość hihg g
czasem jest tak, że partnera nie kochamy tylko jesteśmy z nim bo jest kochany i sie nam wydaje ze takiego samego nie znajdziemy, jeszcze do tego takiego co by nas w 100% zaakceptował i pojawiaja się w związku tym dylematy i flustracje niestety tak jest bynajmniej w moim przypadku

Gość semira908
to może dlatego że mój poprzedni mąż Abdul zawsze przywiązywał mnie do kaloryfera :) stąd obawa przed zwionzaniem :D

Gość semira908
hihg g ja go kocham, ale może czasami przychodzi czas gdy zaczynamy się obawiać co będzie pozniej... to się chyb nazywa dorastanie, niestety.