Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GosiazLub

Są jakieś bary mleczne w Warszawie? żeby ceny były przystepne.

Polecane posty

Gość GosiazLub

Najlepiej ceny z baru mlecznego a jakos jedzenia jak z restauracji :D Marzenie, wiem.

Gość GosiazLub
:(

Gość vagina morszczuka
oczywiscie przy katedrze florianskiej masz bar mleczny ma chyba 150 lat koszel czy opalek czy jakas taka nazwa. masz bar mleczny przy metrze ratusz idziesz ood blekitnego wiezowca w strone krolewskiej przy pasazu i tam jest taki bar.

Gość hahaha a co to jest
katedra floriańska??? Chyba katedra Jana w warszawie :) A tak w ogóle to najblizej barbakanu. Jest jeszcze na Marchlewskiego i na Marszałkowskiej

Gość GosiazLub
a jakie są ceny np. zup? Czy jakis nalesników?

Gość klient anonim..
z jakiego miasta w lubelskim jesteś gosia??

Gość GosiazLub
Ale ja pytam o Warszawę teraz, bo wyjeżdzam tam na kilka dni i musze sie gdzieś stołować :)

Gość gość
Można się wybrać w większym gronie na dobre jedzenie do indyjskiego Ganesh w galerii Metro przy ul. al.KEN. Z tego co wiem to najstarsza restauracja tego typu na Ursynowie i jedna ze starszych w całym mieście. Klimat w środku panuje dość specyficzny, ale mi się ta cała indyjska stylizacja wnętrz podoba. Obsługa sprawna, pomocna, otwarta na klienta. Można się wygodnie rozsiąść w loży nawet w kilka osób. Więcej o restauracji jest na www.ganesh.pl

Gość gość
a na Pradze ?

Gość gość
Na Pradze polecam Bar Mleczny Kijowska. Mają chyba najlepszą pomidorówkę i schabowe we wszechświecie. Ilekroć tam wpadam, zawsze zamawiam ten zestaw, chociaż próbowałam też ich śniadań i kilku innych dań. Ogólnie za każdym razem są smaczne, nie mieliśmy nigdy z moim Lubym bubli. Ceny bardzo przystępne i fajna lokalizacja, blisko Wschodniego.