Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julaaaaa

zrobiłam eksperyment tzn napisałam komentarz Kamili z bloga i

Polecane posty

Gość Julaaaaa

nie opublikowała go! A napisała tylko ,że sukienka mi sie nie podoba i cała stylizacja jest zle dobrana. nic obrazliwego.... Matko ona nie przyjmuje żadnej krytyki tylko pozytywne , nie liczne pewnie komentarze publikuje

Gość Julaaaaa
* napisałam

Gość zegda
*nieliczne

Gość O masssakraaaa
daj spokój, dość już mamy tematów tej wariatki, to jeszcze ty zakładasz temat o niej :o rzygam już nią

Gość Din Łinczester
Bo pani Kamila to inteligentna osoba i nie pozwala aby jej blog był zaśmiecany prowokacjami trolli.

Gość Julaaaaa
ale to nie była ,, prowokacja trola" ale normalna krytyka i to ma swiadczyć o jej inteligencji że wszelkiej krytyki nie przyjmuje?

Gość Julaaaaa
same komentarze zostawia gdzie ktoś napisze ,, sliczna sukieka" ,,piekna stylizaca " ,, pieknie wyszłaś" itd.... załosne

Gość Din Łinczester
To była prowokacja trolla, weszłaś tam ze złymi zamiarami, chciałaś napluć, chciałaś Kamili zrobić przykrość, ciebie nie obchodzi moda, ciuchy tylko obchodzi cię sprawianie ludziom przykrości. Klasyczny troll tak się zachowuje. Gdyby Kamila prowadziła bloga o gotowaniu to bys krytykowała jej przepisy kulinarne.

Gość O masssakraaaa
Hahaha "Pani Kamila" / Inteligentna :D Czyżby Din Łinczester był ową "Panią Kamilą"? :D

Gość ja napisalam jakis
czas temu komentarz pod butami, ze mi sie nie podobaja i jakos do dzis ten komentarz jest. nic nie skasowala. wiec nie przesadzaj zlosliwy czlowieku

Dajcie już jej spokój :D Jak tyrać to kogoś równego sobie 🖐️

Gość Din Łinczester
Oczywiście że jest inteligentna, przecież studiuje i widać to po niej widać. Sam fakt że ma bloga na którym zarabia jakieś tam pieniądze też o tym świadczy. Blogerek które próbują zaistnieć są tysiace, udaje się nielicznym.

Gość 987654321123456789
tez jej tam napisalam jakies krytyczne uwagi i oczywiscie nie opublikowala, to zalosna zakompleksiona cipa, dajcie juz z nia spokoj bo mnie mdli

Gość 987654321123456789
"Oczywiście że jest inteligentna, przecież studiuje" buhahahahahaha, tekst roku!!!!

Gość Julaaaaa
no i tak ona zaistaniała bo jest smieszna ,w sumie też dobry sposob ,ale ja bym wolała nie zaistec niz być poświemiskiem...

Gość o ludzie
dokladnie ja kilka dni temu napisaam ze kwiatek we wlosach jest dziwny i mi sie nie podoba i komentazr jest autorko bo trzeba miec klase i styl wiesz piszac nawet komentarz ze cos ci sie nie podoba- zycze ci zebys w zyciu byla troche bardziej uprzejma i ..... chyba nie masz swojego zycia skoro az tak nurtuje cie zycie innych- smutne to

Gość Julaaaaa
tak to ,że studiuje faktycznie znaczy ,że jest inteligentna...jakby teraz mało prółgłowków studiowało :D

Gość Julaaaaa
napisałyście o butach czy kwiatkach ,ale nie o całej stylizacji widocznie większej krytyki nie przyjmuje na swoj temat a laska jest brzydka i sama sie wystawia na krytyke wiec do kogo ma pretensje?

To, że ona kasuje komentarze niepochlebne to wiadomo od zawsze. A widziałyście taki komentarz, dość dawno. Ktoś jej stylizacje skrytykował, ale kulturalnie, a ona tą osobę od szmat zwyzywała. I wszystkie te jej trolle za nią :O

Gość do pancernej
nie mialo cos takiego nigdy miejsca. prosze o dowody w przeciwnym razie uznam ze to jest wyssane z palca klamstwo

Gość zazdrościcie jej
same ani nie studiujecie, ani nie macie popularnych blogów ani nawet nie odważłyłybyście się pokazać swojej foty w necie bo brzydule z was.....Kamila powinna się zaangażować w politykę, za 20 lat ma szanse zostać marszałkiem Sejmu jak Ewa Kopacz, w ogóle widać że ma ona cos takiego w sobie co mają ludzie SUKCESU

Gość Julaaaaa
jasneee zazdroscimy ciekawe czego... Nigdy w życiu bym nie chciała wyglądać jak ona i robic z siebie pośmiewisko

Gość Julaaaaa
zazdrościć to można np Jessice Albie , która jest piekna , bogata i podziwiana

Gość Julaaaaa
zresztą ja akurat odważyłam sie pokazać swoją fotke z necie( nie na kafeterii) i jakoś miałam pozytywny odzew ;)

Gość 987654321123456789
Kamilo, idź sie schowaj a nie pierdy tu o sobie wypisujesz