Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama z lipca

Piersi po przebytej ciazy i porodzie

Polecane posty

Gość Mama z lipca

Pol roku temu urodzilam dziecko ,juz w ciazy pojawily mi sie fioletowe rozstepy ,ktore obecnie sa jasniejsze. Problem w tym ze mam male piersi i obwisle(karmilam tylko 3 tyg) nie wyglada to estetycznie a mam dopiero 19lat . Mam pytanie czy po drugiej ciazy powieksza mi sie piersi i lepiej beda wygladac?

Gość ojaviezpierdzielez
oby bo mnie pewnie czeka losyaki jak Ciebie

Gość Mama z lipca
Ogolnie to na figure nie narzekam ,nie widac po mnie ze urodzilam ,waze 51kg przy 168cm wzrostu ale te przeklete cycki :/

Gość hmm....hmm...
no właśnie....ja przed porodami nosiłam mis. b i lubiłam swój biust, teraz noszę dd i jest straszny...bo obwisły...

Nie ma reguły z tymi piersiami po porodzie. Ja akurat po pierwszym miałam super piersi, karmiłam prawie dwa lata i po zakończeniu karmienia do zajścia w drugą ciąże biust był rewelacyjny po prostu. Po drugiej ciąży jest nijak normalnie. Ani te piersi pełne nie są, ani (jeszcze) nie sflaczałe.. ale ciągle karmię to nie wiem jak będzie po, może nabiorą jeszcze takiego ładnego kształtu jak po pierwszej ciąży :)

Gość Mama z lipca
A czy na wielkosc piersi ma wplyw dlugosc karmienia piersia ?

Gość moje piersi
moje piersi to jedyna częśc ciała która "ucierpiała" na ciążach (było ich 2). Miałam miseczke B , takie mniejsze B było. Teraz mam A niestety a mój biust jest zuelnie pusty, piersi to "flaczki" a nie biust. co zrobić. jest jak jest.

Gość Mama z lipca
A robicie cos z tym biustem ,smarujecie czyms ,spicie w staniku czy tak poprostu olalyscie sprawe ?

Gość moje piersi
mamo z lipca: wierz lub nie , ale staniki, kremy itp to może pomogą ale tak pewnie nie więcj niz 10%. Ja miałam mały biust, biustonosz zawsze był bo przeciez inaczej wszystko było w mleku. To sa geny!!takie masz ciało i tyle. a te kremy....matko jak kobiety wierzą w te "cuda". dla mnie dobry marketing i tyle.