Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotanaLolita

Czy wszyscy faceci poznani w necie tacy są?

Polecane posty

Gość zdruzgotanaLolita

Poznalam na portalu randkowym chlopaka. Wymeinilismy sie numerami, zdjeciami. Teraz facebookiem, gg i skype. Piszemy juz ze soba ponad pol roku a on nic nie wspomina o spotkaniu. Ja juz go zapraszalam. Ale nie przyjechal i mial zawsze wymowke albo nie wiedzial kiedy. Chyba nie mysli powaznie. NIe wiem czy to zakonczyc czy nadal z nim pisac. Pomozcie.

Gość zdruzgotanaLolita
aha odleglosc dzielaca mnie od niego to jakies 60 km mniej wiecej. wydaje mi sie ze kogos ma albo jest typem podrywacza. juz go kiedys pytalam, czy chce zeby nasza znajomosc byla tylko przez pisanie, bo ja nie mam czasu zeby sie dziec i stukac wiecznie w klawiaturke. wtedy mi powiedzial, ze mam racje i ze napewno sie spotkamy ale nic wiecej nie powiedzial

Gość zdruzgotanaLolita
ja po prostu chcialabym wiedziec czy mnie traktuje jak zwykla kolezanke i znajoma czy jak kogos wiecej, bo mzie do wielu osob tak pisze ale glupio mi tak wprost zapytac :)

Gość No nie wiem, nie wiem
Ja poznałam faceta w necie, pisaliśmy na gg moze tydzień i doszło do spotkania, po kolejnym tygodniu byliśmy parą, jeśmy razem rok i prawie 3 miesiace iod 2 miesięcy jesteśmy zaręczeni ;) Nie wszyscy tacy sa :D

Wiesz, jak się wymiguje... to tak średnio chyba jest zainteresowany albo faktycznie coś miał w planach... ale chyba miałby za 2 np. razem czas... no bez przesady ;) Zapytaj się go wprost i będziesz wiedzieć na czym stoisz :)

Gość jestemzalamana888
zapewne do wielu tak pisze.

Gość jestemzalamana888
tak wprost pytac? no nie wiem bo moze on do mnie pisze po prostu z nudy jakby chcial to bysmy juz sie spotykali, a ja nie chce w nieskonczonosc tylko pisac z nim. moze w realu okaze sie inny niz jak pisze

Gość zdruzgotanaLolita
??? nie podszywaj sie wiesz co No nie wiem nie wiem ... le wprost nie wylece z pytaniem "jak widzisz nasza znajomosc" zapewne juz mu sie odechcialo, z reszta juz mi smsow nie pisze i nie dzwoni. czasami tylko piszemy na fb czy gg.

Gość zdruzgotanaLolita
mial urlop ostatnio to mu napisalam czy moze wybierze sie w moje okolice i wyskoczymy na koncert bo ja sie wybieralam, to odmowil, mowiac ze ma inne sprawy teraz na glowie i ze dziekuje za zaproszzenie

No ale skoro się nie spotykacie to co Ci szkodzi? hm? Zapytaj jakoś ładnie, czy np. planuje się kiedys z Toba spotkac... albo zapytaj czy będzie miał kiedys czas na spotkanie z Tobą bez wymówek... Ale jak nie chcesz to sie przestan odzywac, jak bedzie mu zalezec to sie sam zacznie odzywac :)

Gość kkkkkkobietka
moze to jakis zboczeniec albo stary dziedek

Gość zdruzgotanaLolita
nie jest zboczencem bo widzialam go na skype i mam fb

Gość zdruzgotanaLolita
tylko zeby nie wypasc jak jakas desperatka w jego oczach, bo to facet powinien sie starac, a ja juz proponowalam spotkania i odmowil

Gość zdruzgotanaLolita
poza tym widzialam ze ona ma konta na tych portalach i nie wiadomo jak dlugo napewni z wieloma laskami tam pisze :(

No wiadomo, prosić się nie ma co... bo z litości czy z łaski to też nie fajnie...

Gość ja na przykład
Może on ma upodobanie tylko w bajerce, a zdjęcia wysłał nie swoje :P

Gość grjeicmwodkxsa
skoro juz nawet sms nie pisze to znak ze mu sie nie chce kontaktowac a co dopiero przyjechac :D pewnie szukal tylko do ruchaania

Gość zdruzgotanaLolita
jego fotki, bo rozmawialam znim na skype i wiem jak wyglada, ma na facebooku tez :) no wlasnie a jak bede wymuszala spotkanie to da odwrotny skutek :( na sile nie mozna. dziwny przypadek. ale podobno w necie jak ktos tak siedzi to tak jest

Gość jestemzalamana888
traktuje cie jako znajoma, albo wczesniej moze cos mial do ciebie ale teraz pewnie juz do innej startuje i przeszlas na 2 plan

Gość zdruzgotanaLolita
po co Ci moj email pisz tutaj

Gość zdruzgotanaLolita
mozesz cos mi doradzic i tu pisz, nie podaje emaila, sorki

Gość kici mini
ja raz w życiu ten błąd popełniłam!, przez pół roku z kimś majlowałam, a na spotkanie jakoś nie zapraszał, paranoja, nie trać czasu , szukaj dalej

Gość zdruzgotanaLolita
on teraz w necie siedzi ale nie napisal do mnie, chyba faktycznie nie ma sensu. a tak sie fajnie gadalo, myslalam ze chociaz raz sie spotkamy, chyba chce zebym ja go zagadywala albo wogole nie chce gadac

Gość zdruzgotanaLolita
Kici Mini - a moze to ten sam koles :D a Ty mu mowilas zebyscie sie spotkali? bez sensu po co ini wyciagaja numery telefonu itp jak potem urywaja kontakt :(

Gość kkkkkkobietka
dokladnie po cholere pisal i chcial telefon jak spotkac sie nie chce. debil jakis i tyle