Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzam sie

mój mąż idzie dziś na impreze z kolegami i koleżanką z pracy

Polecane posty

Gość wkurzam sie

a mnie szlag chce trafić :/ zaś będę pół nocy myśleć co robi... :( nie znam tej panny i to mnie wkurza może się nawalą i będzie się do niego dobierać

Gość wkurzam sie
kobiety są wredne i nie patrzą na to czy ktoś jest wolny czy żonaty :/ suuuki

Gość wkurzam sie
chyba tylko ja mam takie problemy... :(

Gość olka_fasolka_colka
ja mam w nosie kiedy idzie na impreze pracowa, tylko ze on ma samych facetow w pracy, wiec inaczej, wraca o 23:00-00:00 max, samochodem, wiec i nie pije.Zdarza sie to max 1-2 razy w roku :) Ale gdybym wiedziala ze jakas panna idzie, nie wiem , gdzie, jak dlugo, nie zgodzilabym sie., a tak prawde mowiac dlaczego ty z nim nie pojdziesz?????wstydzis ei ciebie?

Gość wredniucha10
"może się nawalą i będzie się do niego dobierać " a może to on do niej będzie się dobierać? ten twój niewinny Misio

Gość c rauai a
a dlaczego myslisz że twój mąż to skurwiel co tylko chce ruchać obce baby ? chciałabyś aby ciebie tak oceniał że co wychodzisz do sklepu to się kurwisz w warzywniaku ? pomyśl trochę zanim go oskarżysz

Gość vtyhv6yv444
koleś fajnie ma, będzie mół poruchać se.

Gość wkurzam sie
idzie sam bo to impreza z pracy nie będę za nim lazła przecież on ze mną by też nie poszedł

Gość wkurzam sie
ale ja go nie oskarżam i nawet nie boję się o to że coś może narobić ale jak już sobie coś wkręce to koniec :/

Gość yytuy899
No, masz powód do obaw. Facetom nie można ufać. Nie chwali się chłopa przed śmiercią jak dnia przed zachodem.

Gość gremlin52352
Dokładnie. Niezłe musisz mieć zdanie o swoim facecie, jeśli uważasz, że od razu rzuci się na kolezankę. Ty jak wychodzisz ze znajomymi z pracy to od razu wskakujesz kolegom do łóżka??

Gość olka_fasolka_colka
no i wlasnie, bo to impreza z pracy, a co to znaczy ze z pracy?tzn ze ma isc sam?a co on singiel jest? kocha cie, jestes jego 2 polowa, nie rozumiem

Gość lolellelee
Może wynajmij detektywa żeby śledził Twojego męża a wtedy na pewno będziesz wiedzieć co jest grane.

Gość wkurzam sie
no szkoda że nie rozumiesz nikt tam nie bierze swoich 2 połówek chyba może czasem gdzieś pojść beze mnie nie

Gość gremlin52352
A ty nie wychodzisz czasami na piwo/ impreze ze znajomymi z pracy? U mnie sa takie zwyczaje i nikt nie ciągnie swoich partnerów, bo gadamy głownie o pracy:) Nie znaczy to, ze wszyscy się tam zaraz bzykają:P

Gość blue_curacao9472895
Olka ty łazisz ze swoim facetem jako przyczepa na piwo po pracy?

Gość wkurzam sie
gdyby to miało być wyjście na piwo to w ogóle bym się nie przejmowałą ale oni idą do kluby w którym jest taka masówa że głowa mała i tak głośno że się rozmawiać nie da :P

Gość c rauai a
wiesz co idz obiad ugotuj a się nie nakręcaj może jeszcze zrobisz focha i przesłuchanie jak wróci . daruj ale co to za zaufanie

Gość wkurzam sie
no i już sie ktoś podszywa :/ nie mamy dzieci

Gość wkurzam sie
no właśnie jak myśle o tym to wiem że mogę mu ufać ale jak sobie zaczne wymyślać co tam się może wydarzyć to nie chcesz wiedzieć i tak sobie wkręcam i właśnie nie chce go wypytywać jutro i nie daj boże dzwonić w nocy jak jakaś jebnięta :/

Gość olka_fasolka_colka
nie, bo moj nie lazi na piwo po pracy :) mamy zasady, czasami wyskoczy z kumplem czy bratem na piwo na godzinke i KONIEC, ma zone, dzieci, wiec nie rozumiem o jakim piwie mowisz?? to ma byc piwo po pracy czy spotkanie pracowe?bo to roznica! kazdy robi jak uwaza, ja nie zgadzam sie na pozne wieczorne wylazenie, ja nie wylaze i on nie wylazi, to chore. Zaufanie zaufaniem, alkohol i poped(tymbardziej u faceta ) pokusa.Nad tym czasami sie nie ma kontroli, wiec poco wzniecac to ryzyko?????facet jest tylko facetem, mysli fiu..tem, a jeszcze jak wypije....ja dziekuje, kazdy wiec robi jak uwaza.

Gość wkurzam sie
jak tu czytam niektóre tematy jak to wszyscy dookoła zdradzają to głowa mała :/

Gość wkurzam sie
olka na a ja włąśnie nie chcę być taką żoną która na nic nie pozwala dzieci nie mamy narazie

Gość c rauai a
dorośniesz prawda jest taka że też kiedyś tak miałam ale się zastanowiłam że przecież jestem atrakcyjną kobietą i dlaczego miałby szukać nie wiadomo czego i gdzie masz jakieś kompleksy ? nie nakręcaj się tylko zaplanuj co będziesz robić w tym czasie

Gość wkurzam sie
nie chcę być taką żoną a potem sama się zadręczam głupimi myślami... :/

Gość olka_fasolka_colka
impreza masowa?czyli muzyka i alkohol?i ty mu ufasz :D kolejna naiwna laska!!!! w zyciu sie na takie cos niezgodze!! jesli on wyjdzie to i ja sobie wyjde, a wiem ze jego by roznioslo :) to jakis kosmos, koles po pracy z kolezanka i kolega idzie na dyske!!hahahhahahhah i ty bidulko na sile chcesz mu ufac, bo on taki porzadny, :) chore to!!!

Gość lolellelee
Detektyw to najlepszy pomysł.

Gość wkurzam sie
spotykam się z moją przyjaciółką więc nie będę siedzieć o rozmyślać no tak jestem atrakcjyjna i nie mam kompleksów ale alkohol robi swoje kuźwa chory mam łeb :/

Gość wkurzam sie
olka czyli Twoim zdanie każdy facet jak idzie sam na impreze to zdradza swoje żony? gratuluje

Gość c rauai a
no właśnie chory masz łeb :) zobacz nic się nie wydarzyło a ty już jesteś tak nakręcona jakbyś co najmniej zobaczyła relację na żywo z sexparty, , a dawał ci kiedyś powody do takiego podejrzenia ?